Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önereceğiniz Oyun ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar FPS tarzı oyun arıyorum . Malum Warrock batışlarda .

Bi ara aynı sıkılmıştım . Cod Mw & Mw2 bitirdim .

Bilgisayarım :

İntel pentium 4 3.00 , 3.01 GHz
1 GB Ram
256 Nvidia 6200 Geforce TC

Önereceğiniz , sıkmayacak oyun önerilerinizi bekliyorum .

- Far Cry 2 indirdim hoşuma gitmedi .
- Knigh
- Combat arms
- Point Blank

Dışındaki oyun önerilerinizi bekliyorum .
Bence Call Of Duty Black Ops Oneririm ps3 Var İse Split Scren Zombi Moduna Bayılırsınız Gercekten Ben Denedim İnsanın Oynadıkca Oynayası Geliyor Zombi Vurdukca Raund Geliyor Hediye Kutular Geliyor Bazen Onlardan Muthiş Silahlar Cıkıyor Duvarda Silahlar Var onları Alabiliyorsun Ama Onermem O Kutu Actırıon 950 Coinse O zaman Silahın Hası Geliyor : Ray Gun-Thunder Gun En iyileri 1 . Oyun Tavsiyem

2.Tavsiye : Bende Bi Ara Silkroad Baslıcaktım arkadas Olmadıqı İcin Baslamadım Onceden Oynadım oyunu Beraber Baslıcaksak Sro Baslayalım 2 Miz iyi Bi Sw De Buluruz gercekten SIkıcı BiR Oyun Değil

<<<<<<BENDEN BU KADAR KARAR SENİN >>>>>>
Sro da 55 lv charım var hazırda . 72 lv wizz. şifresini unuttum Sad

Black ops bilgisayar kaldırmaz . CYRI kaldırmaz dedi . Yoksa çok istiyordum .
Wizz Değilde Sağlam Sen Blade Kasarsan Bende Str Bow Veya Wizz
Yok Sro ya başlasam bulurum 100+ char tanıdık var da istemiyorum .

Cod Black OPS kaldırır mı ki ?
Kaldırır Ama Pc De Ne Kadar iyi Olur İnan Bilmiyorum Ps3 Te Cok Guzel + Black OpS İnternettende Muthiş Helikopter felan kaldırıyorsun killstreak yapınca mesela 11 kill ard ard a yapunda atak kopekleri veya senin kullanabilceğin helikopter geliyor senin seciorsun Ama orj Olmadımı Oyun Olmz Big Grin
Crysis öneririm veya Fal out Serisi süperler
Hasan warrock başla Big Grin qeqwewqe xPP half life online yada cs online oyna
crysis öneririm Türk oyunu sonucta cevat yerli tapımı ama oyunda Türklerin bulunmaması hoşuma gitmedi hikayeleri kısa ama öz oyun sarıyor Türkçe seslendirmeleri var oyunu orjinal almanı öneririm Türk oyun sermayesine korsanla küfretmeyip bir destek çıksan iyi olur
Darksiders- tombriderunderworld-singularty-batman arkhym asylum-prototype
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler