Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Korean Dowloand Linki Uyeliği Araştırıorum En Kısa Zamanda Onuda Vereceğim!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
http://warrock.nexon.com/warrock2/Page/G...s/download

Öncelikle herkeze merhabalar,herkes çok istedi bende zor girilen Warrock Korea kurulumunu anlatacağım.Öncelikle aşadığıda verdiğim upload ettiğim Nexon Plug dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz.

Bunu açtıktan sonra Not:Biraz uzun sürebiliriz açması.Sonra karşımıza iki tane şey açılacak,Plug LOGİN bunlar Acc ile login oluyoruz.Acc sadece bi tane var,onu siz bulun bende yardımcı olmaya çalışacağım.
Login olduktan sonra Nexon Plug penceresi açılacak,Sonra sağa sola tuşları ile Warrocku seçip power düğmesine basıcaz.
Sonra karşımıza bi tane kocaman 485 mblik uptade gelicek,oda Warrockun kurulumu olucak,normal warrock uptade gibi.O bittikten sonra 24 tane küçük küçük 20-30-3-4 mblik 27 tane uptade yapıcak,ve sonrada Warrock Korea hayatımız başlayacak.Bir de benim her pc açılışımda Nexona login oluyorum,simge durumunda küçük duruyor.Oynamak istediğim zamanda Power düğmesiyle direk bağlanıyoruz.Sorularını bu başlık altından yanıtlayacağım.Acc içinde elimden geleni kadar yardım edeceğim.

BİLMEYEN ARKADAŞLAR İCİN VEDE WARROCK KOREA GEÇMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ İCİN İDEAL BİR KONU EMEĞE SAYGI LUTFEN !
Warrock Korea Başlıyorum Benimle Beraber Orda Yanlız Kalmamak icin 3-4 iyi Dost Lazm 2 Lafın Belini Kıralım Sonuca Herkez Japon Om Mesaj atsın İsteyenler Big Grin
Tmm da bize warrock kore accountu lazım yoksa bende indiririm ama account lazım bulursan indiririm seni orda yanlız bırakmam Smile
Account Bende Araştırorum Ksn Kodlarını Giriyorum Sorun Verior Kore Dili Ne bicimse Yazıları Kutu Kutu Big Grin
İnternet explorer yada diğer tarayıcılar desteklemiyor koreceyi o yüzden kutu kutu oluyor.
Dil Paketini yuklemek lazm
İyi Çalışmalar ^^
Dört gözle haberini bekliyorum Smile
Konunun Basında Verdıgın Sayfada 2 tane warrock 1 tane dırext felan vb felaner var hangsını ındırıcez?
Girersin uğraşarak onda bir sorun olmaz ama

Japon veya koreli olmadığını anlarlarsa ip banı yersin oturursun aşşa Wink
(12-10-2010 05:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Girersin uğraşarak onda bir sorun olmaz ama

Japon veya koreli olmadığını anlarlarsa ip banı yersin oturursun aşşa Wink

Aynen Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler