arkdaşlar babamı ben evde yokken aramışlar ve 8 mbs yapmış neti 5 ay 15 tl sonra 50 miydi ne bu kadar ücret vericez hız testi yaptım download hızı 4.715 Mbps upload hızı 0,651Mbps bu değerler iyimi bide warrockdayken yaptım testi etkiler heralde az da olsa
İyidir heralde ben de bi testim yapim bu konu uzerınden yazıcam .. Tartısalım .. Oyun hala kasıyor !

Hemşerim benim download hızı 3,992 Upload hızı 0,703 .. Ama oyun hala kasıyor , donuyor .. İnternetten olmasa gerek diye dusunuyorum kasma problemı .. Siz ne diyosunuz .. ?
Türkiye'deki uygulamaları bilmem ama bizde de hatlarda olan bozukluklar,oksitlenme vb. konulardan dolayı birçok kullanıcımız tam hızı alamıyorlar.
2. soruna cevap vermem gerekirse; evet oyun sırasında hız testi yaparsan sonuçlarda değişiklik olur. Çünkü oyun da o sırada belli bir internet hızını kullanıyor olacak
Hız değil önemli olan , testte pingin 20'nin altındaysa kaymak gibi oynarsın oyunu
Laf yapanlara da aldırış etmemelisin cünkü onlar klavye ellerinin altında sinirlendikleri için yazarlar.
yani arkadaşlar bişey indirirken 1 sn kaç kb indirir yani eskisinde 100kb/sn de şimdi kaç olur?
Arkadaşlar bende sunu eklıyım .. Kasma netten degılse neyden olabılır .. Donuyor oyun .. ??
(12-08-2010 08:25 PM)Kaptan45 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bende sunu eklıyım .. Kasma netten degılse neyden olabılır .. Donuyor oyun .. ??
bence kendine konu aç çok zor bişey değil karışıyo sonra
(12-08-2010 08:21 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]yani arkadaşlar bişey indirirken 1 sn kaç kb indirir yani eskisinde 100kb/sn de şimdi kaç olur?
Yaklaşık olarak 9'a bölersen indirme hızını bulabilirsin ama bu hız bazen deiğişebilir