Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nbk Clanı Oyunu Bıraktı !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selam değerli arkadaşlar ilk öncelikle Haklarınızı helal ediniz benden yana helal olsun kimleri üzdüysem ve kırdıysam. özür diliyorum nbk clanı artık oyunu bıraktı bu oyunun buhale gelmesinden dolayı herneyse biz warrock oynamıycaz aşşağıda gördüğünüz kadro tamamen bıraktı tamamen başka oyuna geçtik 3,50 senden beri aynı kişiler hiç ayrılmadı fakat bundan sonra girilmiycek clanı bozuyorum vaktinizi aldığım için özürdilerim warrock oynuyanlara başarılar diliyorum iyisinle kötüsünle herkezi seviyor hatamız olduysa özürdiliyorum buradaki kurucularda başarılar diliyorum

66 nbklord 1.50 Leader
31 antium 1.38 Member
62 atomcu33 1.38 Member
55 bilgekaqan 1.76 Member
61 bysayanora 1.63 Member
42 caosmansss 1.08 Member
63 hudavendigar 1.91 Member
57 korkusuzsa 1.68 Member
57 kuwetm1ra 1.18 Member
70 mrthknes 1.74 Member
46 n3vrosa 1.18 Member
70 nbkpow3r 1.23 Member
43 t3mucin 2.07 Member
71 wasconcelos 2.17 Member
49 x3rxes 1.28 Member
45 zeugma3300 1.48 Member
Hayırlısı olsun..
Bende Bıraktım 2.5 Senemi Bu Oyuna Verdiğim İcin Cok Pişmanım !
Reelde başarılar
ASlında Sadece Ara Verin 17 Aralıkta İyi Bir Patch Gelicek Bunu Gamefirst Açıkladı bende 17 aralığa kadar elimi sürmicem.
(12-08-2010 02:12 PM)kaos7 Yazılan: [ -> ]ASlında Sadece Ara Verin 17 Aralıkta İyi Bir Patch Gelicek Bunu Gamefirst Açıkladı bende 17 aralığa kadar elimi sürmicem.

Patch Gelmesi birşey ifade etmiyor minumum 7 gün oyun düzgün olu sonra tekrar bozulur üzüldüğümüz noktalar çok paralar gitti bu oyuna kazananlara helal olsun gözümüz yok işin etik tarafı para veriyorsan hakkınıda alman lazım hem para ver hemde rezil ol . Smile
sayanora sonuna kadar katılıyorum sana beyfendi
bende bu oyunu bıraktım oynamıyorum artık 2 yıl falan oynamıştım. başka oyunlar oynuyorum artık böyle saçma bi oyuna artık başlamamda. tavsiyem size paranızla sinir olmayın, para vererek oyundan zevk almaktan kendinizi mahrum etmeyin. adam gibi oyun istiyorsanız. modern warfare 2- bad company 2 tavsiyem bir kere kıyın paraya alın ojinalini takılın yenisi çıkana kadar.beyfendi
nbk clanı oyundaki saygın clanlardandı üzüldüm bırakmanıza .
Haklısın. Ben de aynısını yapacam. Bu oyundan hayır çıkmaz beyler. Uzun bir süre sonra belki. :/
Prem bitsin bu oyunu açmıcam bile belki AngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler