Arkadaşlar bu sorun artık canımı sıkmaya başladı oyuna giremez oldum.. Giriyorum 2dk sonrane bi hata veriyor ne bişi veriyor aniden takılıp kapanıyor.. Bazı arkadaşlarda aynı hata ile ilgili konu açmışlar ama konulardan net bir cevap çıkmamış .. Oyunu silip yükledim ayrıca hala aynı hata devam ediyor .. Yardımlarınızı bekliyorum .. Acil

Arkadaslar biriniz baksın ya ... (((((
Arkadaslar biriniz baksın ya ..(((
Hatada ne diyor , SS koyarsan yardımcı olmaya çalışacağım ?
game booster kullanıyorsan game booster kapatıp girmeyi dene tekrar hata veriyorsa veya hata vermeden masaüstune atıyorsa ekram kartın cok ısınmış olabilir veya baska birşey
ss le koyarsan çozum daha kolay olur
ama game booster kullanıyorsan kapatıp girmeyi dene.
Game booster kullanıyordum kaldırdım .. Tekrar yuklıyımmı gercekten bı faydası oluomu kasmaya ? .. SS koymama gerek yok cunku herhangı bı hata vermıo dırek masaustu acılıyor .. Kapanıyor oyun
ayni sorun bendede var direk masüstüne atiyor win7 kullaniyorum uyumluluktan tutun tönetici olarak çaliştira nod32 yi tarama dişi ögre olarak kaydettim warrock u hatta devre dişi biraktim gene ayni benim buldugum tek çözüm pc ye res atiyorum öyle giriyorum bazen oda olmuyor bide pc daha bir aylik 0 yani düşünün

Game booster Tekrar Yükle ..
Gamebooster bir işe yaramıyor . Aksine hata verdirtiyor . Önermem .