Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Başlıyorum Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyunu şimdi indiriyorumda bir kaç sorum olacak sizlere:
1. Sizce bu oyun indirmeye değermi?
2. Bu oyunu warrock un normalinden ayıran özelliği ne.
3. Kasılmak ve silah kasmak kolaymı?
4. Zombi modu tam çalışıyormu
5. Hile kullanılıyormu
6. Serverda lag ne kadar
7. Eğlencelimi

Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar Big Grin
Bence indirme işe yaramaz bi oyun.
nasıl yani tam olarak bir cevap verirseniz sevinirim sorularıma göre oynayacağımda
1. Sizce bu oyun indirmeye değermi? ... Bunu indirip görmen lazım denemeye değer
2. Bu oyunu warrock un normalinden ayıran özelliği ne.... bunu anlamadım
3. Kasılmak ve silah kasmak kolaymı? ... belli bir levele kadar evet ama para yatırarak oynarsan başladığın gibi silah alabilirsin
4. Zombi modu tam çalışıyormu ... çalışıyor sorunsuz
5. Hile kullanılıyormu ... malesef evet ama sen kullanma kullanan banlanıyor
6. Serverda lag ne kadar .... serverda değilde kişilerde genelde lag oluyor
7. Eğlencelimi ... arkadaş ortamın olduğunda gayet eğlenceli
modum bilginiz için sağolun zaten 40 dk sonra gircem indiriyor ve asla hile kullanmam o konuda şühpeniz olmasın son iki sorum var:
Para kazanmak kolaymı yani silah almak
Oynayan kişiler kendimizi yanlız hissettiriyormu yoksa arkadaş bulabiliyormuyuz.
degmez ındırme
gerçekten kararsız kalıyorum oynanmaya değer kanaatindeyim daha kolay para kasılan bir server değilmi bu?
(12-07-2010 06:36 PM)Wave Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar oyunu şimdi indiriyorumda bir kaç sorum olacak sizlere:
1. Sizce bu oyun indirmeye değermi?
2. Bu oyunu warrock un normalinden ayıran özelliği ne.
3. Kasılmak ve silah kasmak kolaymı?
4. Zombi modu tam çalışıyormu
5. Hile kullanılıyormu
6. Serverda lag ne kadar
7. Eğlencelimi

Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar Big Grin

War Rock, haritaları ve ekipmanlarıyla oldukça güzel bir oyundur.Hile ve küfüre tenezzül eden oyuncular bulunmasına rağmen, dürüst oyuncularla bir arada oynama imkanı mevcuttur.

Zombi modu tam olarak çalışmaktadır.Ücretsiz bir oyun olmasına rağmen, daha farklı özelliklere sahip ekipmanları kullanabilmek için G1 kredisi ve çeşitli premium seçeneklerini satın almanız gerekmektedir.

Avrupa üzerinden sağlanan server nedeniyle oyunda lag oluşmaktadır.Kullanıcıların internet bağlantı hız ve kalitesi de lag oluşumuna neden olmaktadır.Kapsamlı bir iyileştirme yapılacağına dair oyun yönetiminden açıklamalar yapılmıştır.

War Rock, kurallara uygun oynandığı sürece eğlenceli bir oyundur.Savaş oyunu olduğu unutulup, haksız bir şekilde 'hızlıca level kasma' anlayışı benimsenirse, oyundan herhangi bir heyecan alma şansı da yitirilecektir.

Saygılarımla.
güzel bir oyun ama hack çok bu konuda rahatsız olucaksın birde diğer serverlara göre farkı demişsin bu normal warrock exp ve dinar biraz zor kasılıyor Big Grin
normalinden daha kolay dimi ama yada bişiler iştebeyfendiSs.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler