Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mkz online
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
gamersfirstte gezerken mkz diye bir oyun gördüm ama indirme liknki yoktu galiba sadece yapım aşamasında (henüz) bilgisi olan varmı teşekkürler
Sanırım yapım aşamasında ama başka firma tarafından yayınlanıyor sanırım..
Henüz betası bile çıkmadı.
Şu anda yapım aşamasında ama videosundan gördüğüm kadarıyla grafik bakımından Warrock'a kat kat bindirecek gibi duruyor. Smile

Lag ve hack de olmazsa artık yaşadık demektir. Çıkınca kesinlikle indirecem. Ayrıca bence siz de bir göz atın.
(12-06-2010 04:39 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Şu anda yapım aşamasında ama videosundan gördüğüm kadarıyla grafik bakımından Warrock'a kat kat bindirecek gibi duruyor. Smile

Lag ve hack de olmazsa artık yaşadık demektir. Çıkınca kesinlikle indirecem. Ayrıca bence siz de bir göz atın.

Zaten çıksın ilk incelemesini ben yapacam beyfendi beyfendi
tralieri izledim güzele benziyo ama fps oyunlar arasında fazla fark olmuyo yani warrock dan sonra sıkar aynı şeyler sonuçta
(12-06-2010 05:45 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]tralieri izledim güzele benziyo ama fps oyunlar arasında fazla fark olmuyo yani warrock dan sonra sıkar aynı şeyler sonuçta

bence aynı şey degil trailer deki gibiyse silahlar helikopterler felan cok farklı ama hack ve lag bu tür oyunların degişmez kaderi maalesef Sad
Forumumuzda MKZ için ayrı bir bölüm mevcut :

http://forum.warrocktr.com/Forum-Metal-Knight-Zero
bu oyun japonyada çıktı oynadımda süper bişi grafikler olsun gerçekçilik olsun bi heli kulanmada sorunvar Ss.gif warrockdaki helilere benzemio kulanımları ama 50 kişilik oda hiç lag yok vurdum adam hemen ölüyor bende hemen ölüyorum oyunu ögrendim isterlerse mkz japon üye olma indirme kurma ile ilgili konu açarım isterseniz bi öm atın açayim ss lerini çektim üye olurken
varsa öyle birşey at tabiki inceleriz kontrol ederiz teşekkür ederiz Smile
Referans Adresler