Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CETLeader Gercek Ss
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadslar dun bi kac kisi haric cogu kisi bana inanmamisti, ben simdi o sahte ss in gercegini burada gosteriyorum konu silinmesin hesabim banlanmasin herkes herseyin farkina varsin alin bakin o sahtekarlarin sahte ss yaptigini gorun...Dun adama tw verdigim zaman cyberscreens programini acmistim ve 3sn yede bir ekran goruntusunu aliyordu dun sinirden unutmustum bugun gorudm ss i alin size ss sin gercegi bakalim buna ne diyeceksiniz ((: oyle iftirayla sahte ss le olmaz konuyu silmeyinde herkes gorup yorumlarini bildirsin...
Kendi kendini kandıra bilirsin ama bizi asla senin verdiğin ss ile öteki ss arasında bi defa saniye farkı var ( lsuspectl nickli player iki ss de görüldüğü gibi birinde kapı dışında birinde içeri girmiş sen o arada mesela hacki kapamışındır ) tıpa tıp aynı ss deil bakalım daha ne baheneler uyduracan bence kendini aklamak için uğraşacagına bu olaydan bi ders çıkar bi daha akıllı ol aynı rezil duruma düşme sana tavsiyem m045.gif

http://img94.imageshack.us/img94/6511/adszkopya.png
Hack acikken nasil kapatilabilirki (: kullanmadigim icin soruyorum madem oyle birsey var oyun icinde tw almak ne ise yarar sadece prefetch den anlasilabilir o zaman ?
(12-05-2010 04:48 PM)sizitakanyok Yazılan: [ -> ]Evet arkadslar dun bi kac kisi haric cogu kisi bana inanmamisti, ben simdi o sahte ss in gercegini burada gosteriyorum konu silinmesin hesabim banlanmasin herkes herseyin farkina varsin alin bakin o sahtekarlarin sahte ss yaptigini gorun...Dun adama tw verdigim zaman cyberscreens programini acmistim ve 3sn yede bir ekran goruntusunu aliyordu dun sinirden unutmustum bugun gorudm ss i alin size ss sin gercegi bakalim buna ne diyeceksiniz ((: oyle iftirayla sahte ss le olmaz konuyu silmeyinde herkes gorup yorumlarini bildirsin...

Arkadaşım Bu Konu Kapanmıştır ! Tekrar Tekrar Konu Açmaya Gerek Yok Bugun TRwarior Bunu Bir Kez Daha O Kanıtlamıştır !
Konu kapanmaz siz bana hack olmadıgım halde iftira atiyorsunuz kapatmam konuyu
Sen kendini kandırmaya devam et ! foruma yeni üyelik açıp gelmeyide bırak ben bıktım seni banlamaya sen uğraşmaya bıkmadın senden iyi senarist olur bunu iş olarak kullan bence burda bize senaryo yazarak değil şimdi forum huzurunu dahada bozma hayatında başarılar.
Şunuda eklesem iyi olur dünkü ifşa ss i ile şu ss i bir yanyana koyun ve aradaki 7 farkı bulun Smile
Referans Adresler