Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 0-550 Tl Arasında Telefon Önerisi (0 olacak)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar 550 tl lik felan bi telefon alacam sizin bi öneriniz var mı ? 5800 düşünüyordum ama dokunmatiği kötüymüş (basmatikmiş Big Grin) resizifmiymiş neymiş illa dokunmatik olmasınada gerek yok ! sizin fikrinizi almak istedim
bende 5800 kullanıyorum iyi telefon. Expressmusic olması benim tercih etme sebebim oldu. Piyasadaki pek çok telefondan iyi equalizer sistemi var. Dokunmatiği bir iPhone kadar hassas değil doğrudur biraz daha zor ama telefonun arkasında saklı bir tane çubuk var zorda kalırsan onu kullanabilirsin. Ben kullanmam diyordum ama gerçekten çok işe yarıyor.

Ama tabii böyle yazmak bir şey ifade etmez sen istediğin özellikleri yaz biz ona göre öneride bulunalım. Mesela 5800'ın alt modelleri var 5320 miydi neydi hatırlamıyorum gene aynı kasa ama biraz daha özellikleri düşük Expressmusic deil 340 lira mı ne.
istediğim özellikler wifi olursa iyi olur dokunmatik olursa kapasitif olsun (hassas) 5800 ı herkez kötülüyor takoz gibi olmuş diyor s2650 monte düşündüm oda 256k renk ve işletim sisteminin standart olmamasından dolayı vazgeçtim birda qwerty klavye olması önemli
5800 arkadaşda var bence iyi okula film yükleyip getiriyo izliyoz bazen Big Grin
5800 coğu kişide var sorduklarım memnunuz diyorSmile Bende 6300 var gayetde memnunum Smile öyle çok özelliği olan telefon değil ama idare eder
arkadaşım ben 5230 kullanıorm 5800 alt modeli ama gercekten cok iyi hem dokunmatigi hassas oldukca rahat msj yazabilrsn ama olumsz yönü olrk wrless yok ve kamerası 2 mp ama foto cekme de spor modu die bir özellik var süper cok hızlı hareket eden nesneleri bile cekebilrsn Big Grin öneririrm
BANA GÖRE SAMSUNG STAR WİFİ ALSANA DAHA İYİ HEM 350 TL
BenCe SamSung s3650 CorBy Al facebook Youtube Twitter gibi Özelikleri Var fiyaTıDa 350-370 civarında AyRıCa DoKunMatıGıde çok GüZel
Şimdi konuyu sole açıklıym bence paranın tamamını telefona harcama.Bende yeni alcagım zaman cok düsünüyodum baya param vardı aradım arastırdım nokia n81 8gb aldım 4 sene önce 2 milyar civarında.Fakat şuan aynı telefon bende konusmaktan baska bisi yapmıyorum yani kurcala kurcala maximum 1 hafta kurcalarsın sonra sıkıyor Smile
kardes bnde 5800 var sanrım bnde bısey var alalı 4 ay bıle olmadı 3 kere servıse verdm almanı tavsıye etmem evet fılm felan ızlenıyor guzel de tlf.cok donuyor dokunmadıgı de pek fazla ıyı degıl e72 almanı tavsıye ederm oda 600 lıra sanırım =)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler