Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 006665940306 Telefon numarası hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar bu ne biçim bir telefon numarası 006665940306 az önce beni arayıp adım burcu internet doping kampanyasını tanımak istermisiniz filan dedi bişi demedim sonra internet kullanıyormusunuz dedi kullanıyorum dedim aylık ne veriyorsunuz diye sordu 49 tl dedim internet dopingli olmak istermisiniz diye sordu bende babam yok sonra arayın dedim acaba işin ucunda sahtekarlıkmı var aslında babam pek anlamaz internet işinden bende sahtekarlık olmasın diye size danışayım dedim.
bence hiç bulaşma böyle işlere adam dolandırırlar ayrıca numaraya baksana 00 la başlıyo yabancı ülkeden arıyorlar
Hiç duymadım "internet dopingleme"
(12-02-2010 09:04 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Hiç duymadım "internet dopingleme"

Açıkçası bende birdaha ararlarsa yok istemiyoruz dicem Big Grin demeden önce kredi kartı isterse sizin gibi sahtekarlar yüzünden kredi kartı kullanmıyoruz dicem ki zaten iyiki de kullanmıyoruz Big Grin
bu nr tek seni aramis Big Grin google baktim, sirf bu sayfa var Big Grin
bu gibi genelde bulgaristandan dünyanın bazı yerlerindekli telefonları arayarak para kazanan kişiler var. Geçen babamı aramıştı böyle bir numara açmamıştı araştırdık Litvanya'dan arıyormuş amerikadan yeni zellendaya bazı ülkelerde bir çok kişi aramış bu yolla para kazanıyorlar açtığınız zaman. Keşke açmasaydın telefonu
(12-02-2010 09:48 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu gibi genelde bulgaristandan dünyanın bazı yerlerindekli telefonları arayarak para kazanan kişiler var. Geçen babamı aramıştı böyle bir numara açmamıştı araştırdık Litvanya'dan arıyormuş amerikadan yeni zellendaya bazı ülkelerde bir çok kişi aramış bu yolla para kazanıyorlar açtığınız zaman. Keşke açmasaydın telefonu

Sağol Turgay birdaha ararsa açmıcam.
Doping Diye İnternet Markası Duymuştum Reklamlarda Doping Dopingle Diye Cıkıyor İnternetini Doping Dopingle.Big Grin

Sherlock

Her konuştuğunuz saniye sizden para gidebilir , aman dikkat.
Arada ki sayılara dikkat; " 666 " .
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler