Arkadaşlar 2 gün önce hesabım bugda kaldı.Hemen o akşam ticket attım.Sabah kalktığımda ticket cevabı geldi.Özür dileriz bakımdayız falan diye,en kısa zamanda size ulaşıcağız falan yazıyordu.Açılmadı ve ardına bir ticket daha yolladım.Cevap gelmedi bugün oyuna bakım gelicekmi.Yani oyun'a patch geldikten sonra hesabım düşermi.Onu sormak istiyorum eğer biliyorsanız,patch geliceğini söylermisinizz.
kendi kendine bug gidiyo 30 dk sonra bende.
Başka chardan kendini arat eğer oyunda gözüküüyorsan geçicidir.Şayet,oyunda gözükmüyorsan bu işi ticketlarla halletmen lazım.
(12-02-2010 05:30 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Başka chardan kendini arat eğer oyunda gözüküüyorsan geçicidir.Şayet,oyunda gözükmüyorsan bu işi ticketlarla halletmen lazım.
Yukarı okumadın herhalde

3 kere ticket attim.1 tane cevap geldi sadece bu arada hesabım oyunda gözükmüyor
(12-02-2010 05:43 PM)xbres000 Yazılan: [ -> ] (12-02-2010 05:30 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Başka chardan kendini arat eğer oyunda gözüküüyorsan geçicidir.Şayet,oyunda gözükmüyorsan bu işi ticketlarla halletmen lazım.
Yukarı okumadın herhalde
3 kere ticket attim.1 tane cevap geldi sadece bu arada hesabım oyunda gözükmüyor
Gördüm.Diyorum ki şu yoğunluk geçtikten sonra dene tekrar.
kardeş aynı durum benimde başıma geldi bi gece oyun çok lagdı bağlantı koptu ondan sonra sürekli denedim başka hesapla oyuna girdim arattım kendimi oyunda gözükmüyodu fakat id pass yazıp girince kullanıcı oyunda diyodu birkaç gün bekle patch gelince emin ol düzelir benim hesap 2 gün bugda kalmıştı