Arkadaşlar internetim 5 dk. bir gitmektedir bende TTNET'ten yardım alabilmek için 444 0 375i arıyorum otomatik cevaplayan kadın çıkıyor şunu yapmak için 1e şubu almak için 2ye 3.. 4.. İnternet hakkında teknik destek almak 5'e tıklayın diyor tıklyıorum ama saymaya devam ediyor saymayı bitirince istediğim yere yönlendirmiyor ve sizden istenilen bilgileri filan girin diyor tekrar 5 e tıklıyorum bu sefer baştan başlıyor saymaya.
Şimdi yarım saat bekletiyor seni ev telf. numarasına istiyor yaz istediğin yere yönlendirileceksin
otamatiğe bağlamış

direk 0 a bas sürekli ? denedin mi
(12-01-2010 08:05 PM)Raplord Yazılan: [ -> ]otamatiğe bağlamış
direk 0 a bas sürekli ? denedin mi
10 kere bastım 5e ama fayda etmiyor. S:
5 e bascaksın kayıtlı olan telefon no nu yada bi adres yazcaksın 5 10 dk bekle sonra gelirler

Aynı sorun bendede var . Çok sık saniyelik internet kopmaları yaşıyorum . Oyunu çok olumsuz etkiliyor

Bendede aynı sorun var bıktım artık şu ttnet'ten bende aradım 2-3 kez yüzüme kapadılar en sonun açtılar bende bayağa bağardım

bende yakın bir zamanda aramıştım adamlar uyanık önceden uyarıyı veriyorlar konuştugunuz her şey kayıt altına alınmaktadır diyor

1 2 3 4 5 diye sayıyor ben bağlantım aktıf olmadı diye aramıştım =)
bir dünya soru soruldu hatta bir ara biri yandan seslendi o sırada bana sorular yöneltiyordu yandan sesi duyunca bana dediği şu oldu başka birinden yardım aldıgınız için size yardım edemiyoruz bir dedi xd dişlerimi sıktım xd
sonra tekrar aradım belki 10dk o iğrenc şarkıyı dinledim ve bana konuşma sonunda modemi kapatıp açmamı söyledi sonra aktif oldu xd
deli oluyom bu ttnet e =)