Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 Hakkında Birkaç Soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Eskiden Windows xp kullanıyodum. Şimdi windows 7 starter kullanıyorum. Bi kaç soru sormak istiyorum elinizden geldiği kadar cevap verirseniz sevinirim. 2 gb ram 1 gb ekran kartı(512 harici)

1- Hertz nedir? Monitörüm Samsung 933NW 19".

2- Hertz Ayarının düşük olması veya fazla olması neyi değiştirir? . Ekran kartım ATI HD 4300/4500 Series 1 GB (512 Mb Harici) / 64Bit Veriyolu genişliği.

3-Windows 7 Starter 'da DirectX sürümü nedir ?

4- Ekranda kasma-titremeyi azaltmak için Oyunları akıcı oynamak için ne yapmam gerekir?

Bu kadar Smile
Sen biran önce o windows 7 starter den kurtul ultimate yükle sen en dandik demo gibi bir sürümünü yüklemişsin win7 DirectX 11 destekliyor. Ekrandaki kasma titremeyide ekran kartını güncellemeyi dene.
Telefondan yazıyorum kısa kısa yazacam
1. Monitöre saniyede aktardığı hız demektir
2. Düşük olması iyidir göz saglıgı için çünkü en dusuk saniyede 60hz yani 60 salise hızla gidip geliyor
60 yap
3.starter önermem eksikleri var, en önemlisi arka plan degisemezsin öyle Bi fonksiyon yok ancak commandet kodu ile degisebilirsin o kod da çok uzun Wink
DirectX 10 diye hatırlıyorum yada 9 ama gelişicek tabikiside

4. Win7 için ram in yüksek olmalı ram yükselirken işlemci de yükselmeli
Ornek : xp de Bi oyun 512 istiyorsa win7 de 1024 ram ister
Anladın ?
Ha ekranda demişsin şimdi silmeye usendim buraya not olarak ekliym
Not : ekrandaki titremeyi sag tikladiginda ekran kartının adı yazan Bi isim olmalı ornek : NVdia graphic diye
Ordan 3D ayarlarını ayarla veya fabrika ayarlarına dondur
Not 2. NVdia kullanicisiysan her ay güncelleme çıkıyor NVdia sitesine üye ol
Sana güncellemeleri yolluyorlar labtoplar için ayrı Pc için ayrı guncelllemeler var
Referans Adresler