Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon çalışınca " İnternetim Gidiyor "
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar telefon normal dururken internetim gidiyor ve telefonu kaldırınca tekrar geliyor ve telefonu yerine koyuyorum 5-10 dk. filan duruyor ama sonra tekrar internet kopuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bilgisayara 2 gün önce format atmıştım Sad dünden beri böyle. TTNET'i 444 0 375'i aradım istenilen tuşlardan 5'e basıyorum ama saymaya devam ediyor internet bölümümüne girmiyor. Ss.gifSs.gifSs.gif
(11-28-2010 05:24 PM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Telefon-...et-Gidiyor

Ama benimkisi tam tersi telefon normal dururken internet gidiyor telefonu kaldırırken ( konuşmak için ) internet geliyor.
(11-28-2010 05:25 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]
(11-28-2010 05:24 PM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Telefon-...et-Gidiyor

Ama benimkisi tam tersi telefon normal dururken internet gidiyor telefonu kaldırırken ( konuşmak için ) internet geliyor.

+1
Aynı sorun bendede var TTNET'e sordum.Splitter'ı yanlış bağlamışsınızdır dedi.
Orçun abinin gösterdiği link herşeyi anlatıyor DOST
Aynı sorun 1 ay boyunca bendede vardı deli oluyordum Sad
Bir elektrikçi çağırdık ve sorunu hemen anlayıp küçük sarı bir kutu aldırdı onda aynı resimdeki gibi iki bölme vardı sonra kabloları ayırdı bırını telefon yerıne bırıne ınternette bağladı ve sorun düzeldi elektrikçi çağırman gerekiyor yani WinkWink
(11-28-2010 06:17 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Orçun abinin gösterdiği link herşeyi anlatıyor DOST
Aynı sorun 1 ay boyunca bendede vardı deli oluyordum Sad
Bir elektrikçi çağırdık ve sorunu hemen anlayıp küçük sarı bir kutu aldırdı onda aynı resimdeki gibi iki bölme vardı sonra kabloları ayırdı bırını telefon yerıne bırıne ınternette bağladı ve sorun düzeldi elektrikçi çağırman gerekiyor yani WinkWink

Ya bende o sarı kutu Splitter'dan hen başından beri vardı zaten bu hata yeni başladı.
hata telefon kablolarında.bi elektrikçiye falan gösterin anlatın o çözer.banada olmuştu telefonu açınca internet gidiyordu.babam sağolsun kendisi çözdü kablolarda problem olmuştu.büyük ihtimal sorun kablolardadır.
7 yıldır aynı sorun hala düzelmedi alıştım Big Grin
Referans Adresler