Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mikrofonum çalışmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar format attıktan sonra mikrofonum çalışmamaya başladı. Mikrofonum sağlam,jaklar da sağlam. Dinlediğim bir şarkıyı ses kaydedicisiyle kaydettim mikrofonum algılayıp bana tekrar iletebiliyor fakat dışarıdan gelen sesleri vermiyor. hem arkadan hem önden ses çıkış yerleri var On board galiba. Mikrofonun yerini line in lede değiştirdim işe yaramadı. Diğer forumlardan araştırdım gerekli her şeyi yaptım yine bir çözüm bulamadım. Bu konulardan anlayan varsa ö.m ile tw adresimi alabilir veya buradan çözüm yolları yazabilir. Şimdiden teşekkürler
Mikrofonum sağlam,jaklar da sağlam. Dinlediğim bir şarkıyı ses kaydedicisiyle kaydettim mikrofonum algılayıp bana tekrar iletebiliyor fakat dışarıdan gelen sesleri vermiyor.

derken?Biraz daha açıklayıcı olabilirsin.
ya şarkıyı dinledim dinlerkende ses kaydedicisini açtım şarkıyı kapattığımda tekrar ses kaydedicisinden dinleyebiliyorum . Yani mikrofonum pc deki sesleri algılıyor fakat benim sesi algılamıyor
Çok karmaşık bir durum.
Denetim Masasından Tanıtmayı Dene Olur Belki ..
(11-27-2010 05:40 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Denetim Masasından Tanıtmayı Dene Olur Belki ..

Nasıl tanıtıyoruz ?
Driverı YÜKLE !!!
tüm driverları tekrar yukledim fkat sonuç değişmedi
bilgisayarında kaç tane cd yada dvd sürücüsü var?
bi ara bendee olmuştu aynı sorun
Referans Adresler