Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.exe çalışmayı durdurdu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
launcherdan game starta basıyorum hack shield pro doluyor tam oyun açılacak warrock exe çalışmayı durdurdu diyor.Hack yok bişey yok.Pc 64 bit win 7 6 GB ram ati radeon HD 5500 ekran kartı
virüs programım norton 360 devre dışı bıraksamda hata veriyor... Yeniden silip kurdum gene olmadı
aynı sorun bendede var şuan oyunu oynıyamıyorum
töbe töbe bi düzgün çalışamadı bu oyun ya int kesiliyo ya hata verio ya da hack oluyor ben çıkıyorum
yardım edecek yok mu????????????
pc ye format attım antivirüs yok oyunu sıfırdan kurdum güncellemeleri yaptım yine oyundan atıyor boş yere format allah avale ediyorum bilipte soylemiyenleri
ADMİN YÖNETİCİLER !!!!!!!!!!!!!! Kimse yok mu???????

Sherlock

Forumda gerekli konular defalarca açıldı , aramayı denedin mi ?

Tüm çözüm arayışları orada mevcut. Kullanın aramayı ;

http://www.warrocktr.com/forum/search.php
Denedim hepsini olmuyor warrockun resmi sitesinin türkçe formunada gittim denedim ordakileri de gene olmadı sadece 64bitlerde var dicem ama ablamın pc de 64 bit o oynuyor çıldırıcam en sevdiğim oyunu oynayamıyorm bir bilgisi olan var mı lütfen biri cevap yazsın ilk başta runtime hatası veriyordu sonra warrock exe çalışmayı durdurdu demeye başladı yardım lütfeennnn!!
Sendeki setup dosyası bozulmuş olabilir.Yeniden indir.
indirdim zaten kaç kere ama olmuyor beyler ilkbaşta runtime hatası veriyordu onunla ilgili olabilir mi????
Referans Adresler