Oyunun son zamanlardaki durumu, hackler, küfürler, ortalama 12 yaş oyuncular zaten beni rahatsız etmekteydi ve 1 level bir adam bana hack deyip de odadan attıgından beri oyuna girmemekteydim.
Bugun oyuna son bir şans tanıyım dedim ama olmadı.
Şu an itibariyle oyunu bi'kaç aylığına - ya da durum duzelene kadar bırakıyorum. Ama forumda aktif olmaya çalışacağım.
Benim de size önerim bir oyunun kölesi olmayın.
k2 resmen bizi sömürüyor. Hem parasal hem sinirsel anlamda. Hackler ve küfürler sayesinde hem sinirlerimiz geriliyor hem de soranlara "Oyun oynuyorum" diyoruz.
Oyunlar eğlenmek için değil mi?
haklısın ama başka oynıcak oyun bulamadım bende mmorpg tarzı oyunlardan bıktım e fps oyunlarıda warrock tan sonra sıkıyo çoğu şey aynı o yüzden oynuyorum warrock ı

Bu oyunu yaklaşık 4 yıl oynadım, artık sıktı gerçekten.
Konuyu açan arkadaşım gerçekten farkına varmış bazı şeylerin tam benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun tebrik ederim seni.. oyuna para veriyorsun pre alıyorsun sonra oyunu oynamaya başlıyorsun ve bir bakıyorsun her yer hack, yok dinar kasan, yok lvl kasan. ne bileyim havada uçan oraya buraya roket falan bomba atan adamlar...vs vs... sonuç olarak verdiğin paranın karşılığı sana hiç bi şekilde fayda olarak dönmüyor...son söz:bu oyunu oynayan herkes bu çileyi çekmek, para vermek suretiyle sinir olmak durumunda..
hepinizi MicroVolts'a davet ediyorum...
Bu oyunu bayadır oynuyordum. 8 aydır oynamıyorum oyunu tek tük giriyorum en iyisini yaptığımın farkındayım oyuna vereceğim para cebimde kalıyor boğazıma harcıyorum en iyisini yapmışsın vallahi çok mutluyum yani

Herşey Bir Yana Adminler Oyuna Bile Girmeye Tenefüz Etmio

Mkz Deneyin GamerFirst Oyunu Ama Video İzledim Guzel Apache Orman İcinde feLan suruorsun Guzel Oyun İndiriyorum Simdi x)
(11-26-2010 08:45 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Konuyu açan arkadaşım gerçekten farkına varmış bazı şeylerin tam benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun tebrik ederim seni.. oyuna para veriyorsun pre alıyorsun sonra oyunu oynamaya başlıyorsun ve bir bakıyorsun her yer hack, yok dinar kasan, yok lvl kasan. ne bileyim havada uçan oraya buraya roket falan bomba atan adamlar...vs vs... sonuç olarak verdiğin paranın karşılığı sana hiç bi şekilde fayda olarak dönmüyor...son söz:bu oyunu oynayan herkes bu çileyi çekmek, para vermek suretiyle sinir olmak durumunda..
Sonuna kadar haklısın 20 liraya pre alacağınıza gidin 4 tane oyun alın.
Onları da 30 gün oynarsınız tek fark alacağınız zevkin daha fazla olmasıdır.