Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundan Atıyor !!! Acil YARDIM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
S.a Arkadaşlar

Bugun Warrock'a Başladım Sitesinden İndirip Kurdum Bütün Patchleri Yükliyip Üye Oldum Oyuna Girdim Ama Oyuna Girdikten 1 Ve Ya 2 Dk Sonra Oyun Kendi Kendine Kapanıyor Lütfen Yardım Edin Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Ekran Kartı 1Gb Ram 4Gb Özelliklerde Sorun Olmasa Gerek Hackda Yok Neden Böyle Yapıyor Acaba ???
Virüs programında bi sorun vardır ben virüs programı kullanmıyorum Smile Sistemim kebaap Big Grin
Avira Antivir Kullanıyorum Bence Bi Alakası Yok Pc Ye Res Attım Modeme Attım Aynı Sorun Devam Ediyor Sad
Avira yı sil.Virüssüz kullan pc ni daha rahat edersin. DOST
Aynı sorunu bende yaşıyordum, fakat nasıl çözdüğümü şu an hatırlamıyorum. Smile
Ya Oyunu Oynıyamıyorum Yardım Edin Bana
Muhtelemen kullandığın virüs programı system klasöründeki warrock.exe dosyasını virüslü diye algıyalayıp oyundan atıyordur.Antivirüs programı kullanma demiyoruz ancak kullandığın virüs programında "Tarama Dışı Öğeler" gibi bir seçenek varsa ayarları yap birdaha rahatsız etmez ancak yok diyorsan virüs programını kaldır warrock'ı herşeyi baştan kur güncellemeri baştan yap ve ESET Nod 32 antivirüs programı kur sonrada ayarlardan warrock.exe'yi seçip tarama dışı bırakırsın birdaha böyle sorun çıkma.

ESET Nod 32 Warrock ayarları için;
http://forum.warrocktr.com/Konu-Nod32-i%...ight=nod32
(11-26-2010 10:57 AM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Muhtelemen kullandığın virüs programı system klasöründeki warrock.exe dosyasını virüslü diye algıyalayıp oyundan atıyordur.Antivirüs programı kullanma demiyoruz ancak kullandığın virüs programında "Tarama Dışı Öğeler" gibi bir seçenek varsa ayarları yap birdaha rahatsız etmez ancak yok diyorsan virüs programını kaldır warrock'ı herşeyi baştan kur güncellemeri baştan yap ve ESET Nod 32 antivirüs programı kur sonrada ayarlardan warrock.exe'yi seçip tarama dışı bırakırsın birdaha böyle sorun çıkma.

Sorun bu değil diye düşünüyorum. Bende Avira kullanmıştım, Avira warrock.exe'yi silmiyordu. Zaten warrock.exe silinmiş olsa oyuna giremezsin...

Herhangi bir hata veriyor mu?
Virüs Programını Kaldır .
(11-26-2010 11:02 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(11-26-2010 10:57 AM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Muhtelemen kullandığın virüs programı system klasöründeki warrock.exe dosyasını virüslü diye algıyalayıp oyundan atıyordur.Antivirüs programı kullanma demiyoruz ancak kullandığın virüs programında "Tarama Dışı Öğeler" gibi bir seçenek varsa ayarları yap birdaha rahatsız etmez ancak yok diyorsan virüs programını kaldır warrock'ı herşeyi baştan kur güncellemeri baştan yap ve ESET Nod 32 antivirüs programı kur sonrada ayarlardan warrock.exe'yi seçip tarama dışı bırakırsın birdaha böyle sorun çıkma.

Sorun bu değil diye düşünüyorum. Bende Avira kullanmıştım, Avira warrock.exe'yi silmiyordu. Zaten warrock.exe silinmiş olsa oyuna giremezsin...

Herhangi bir hata veriyor mu?

silmiyor olsada devredışı bırakabilirde.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler