Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Firindan Yeni cikan hack xD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Marien'de oynarkene yeni bir hackin icad edildigine tanik oldum Big Grin

iste SS:

yakinda böyle bir silah mi cikacak yoksa hackerlerin icadimi?
Lol ben mariene paraşütle inenlere şahit oldum.Hatta önceki foruma Ss sini koymuştum Big Grin

Ayrıca bu top gerçekte vardır binocular kullaranarak battle haritalarda yapabiliyorsun.
bende hep kendi kendime soruyordum bu bionocular ne i$e yariyor diye demekki bu i$i görüyormus xD
(01-31-2010 02:13 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Lol ben mariene paraşütle inenlere şahit oldum.Hatta önceki foruma Ss sini koymuştum Big Grin

Ayrıca bu top gerçekte vardır binocular kullaranarak battle haritalarda yapabiliyorsun.

Oha mariende paraşüt yuhhhhhh
Marien'e yakında apache'de girer...
(01-31-2010 02:16 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 02:13 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Lol ben mariene paraşütle inenlere şahit oldum.Hatta önceki foruma Ss sini koymuştum Big Grin

Bende şok olmuştumBig Grin Önüme bi karartı geçti bi baktım paraşüt önümdeBig Grin 50 tane Ss almştım Big Grin
(01-31-2010 02:22 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 02:16 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]

Bende şok olmuştumBig Grin Önüme bi karartı geçti bi baktım paraşüt önümdeBig Grin 50 tane Ss almştım Big Grin

Hackler daha çok çalışıyo valla Big Grin
Ellerinde telefonla vuran hackerlar var nediyorsun Big Grin
en yakın zamanda yenilir
Ticket atıldı =)
Referans Adresler