Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık yetti !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bilmiyorum belki yanlış bir yere konu açmışımdır fakat insanlar her öldüklerinde nie wh diyor? Ben bunu hiç anlamıyorum.Hemen tw vs şeyler istiyorlar.Anlatmaya çalılıyorum anlamıyorlar.Belki bu forumdanda bazı arkadaslar görürde bana hack verirler ve bana hack vs seyler demezler.Bu yazıyı çok sinirendiğimden yazıyorum.Paylaşarak içimi rahatlatım dedim belki beni anlarlar.SadSadSad
Sen onu bırak biz seni biliyoruzda oyuna girdiğin yok ne ayaksın Smile
Bu oyun son 1 yıldır fena şekilde bozuldu diyebilirim, herkes birbirine Wall-HS filan demeye başladı.

Sen oyununa bak.
Bunları diyen bir yetişkin olamaz sadece cehalet Harun abi boşuna dil dökmüyor forumda..
2 gün önce 1 level bir adam bana "wallhack" diyip de odadan attıgından beri oyuna girmiyorum. Smile

Warrock bu. İmkansızlıkların oyunu. Wink
oyle diyenlere he deyip geçeceksin . Herkeze soylenen şeyler Smile
hs mi one ya yeni bişimi çıkardılar zaten hack oldunu anlarsınız silahla sıktıgında yerinizden oynuyorsanız hackdir öle şeylerde var bunlarda adam coltla sıkıyor 2 metre kayıyorum Big Grin
Hackmı dediler hehe doğru yaz geç ne takıyorsun 5 kuruşluk insanları. Boşver takma kafana.
Referans Adresler