Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yetkililerden Yardım Lütfen Acil !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Ben Warrock Hesabımın Msn Adresini Değiştirirken Yanlışlıkla Başkasının Msn Adresini Yazmışım ... (Oyun İçindeyken) Oyun Sonu Düzelticektim Ama Başkasının Msn Adresine Gittiği İçin Hesabım Aktifleşmedi Bana Acil Yardım Edermisiniz Bu Sorunu Nasıl Çözeçeğim ?
Şifreyi Değiştir Bölümü Artık Gözükmüyor Ne Yapmam Gerekiyor Acaba Yardım Edermisiniz !!!
tekrar G1 hesabına giriş yapıp farklı bi msn adresi yaz oraya sonrada o msn ye girip aktifleştir.Sonra Şifreni değiştirmeyi unutma. Dua et gönderdiğin kişi warrock oynuyo olmasın bir çırpıda alır hesabını Smile
Denedim Ama Olmuyor Ss.gif
Aktivasyon kodunu tekrar gönder varsa şunu yap hotmail'ın sitesine gir yazdığın msni açmaya çalış (eğer öyle bir msn yoksa) açtıktan sonra Aktivasyon Kodunu Tekrar Gönder butonuna tıkla kodu tekrar yollasınlar.

Arkadaşlar tam emin değilim ama neredeyse heryerde aktif olmayan şeylerin kodunu baştan gönder butonu oluyor bu G1'de varmı bilmiyorum denemekte fayda var !
Tm Çözdüm ^^

Sherlock

Kilit.
Referans Adresler