Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: KOKOPUPU hakkında....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar forumda charın hack olduğuna dair ss ler yayınlanmış.o char çalıntıdır.hatta çalındı diyede forumda konu açmıştım.yani o hackı açan ben değilim.o kadarda arkamdan atıp tutmuşsunuz.o charla hiçbir alakam yok.benim nasıl biri olduğumu r3sp3ctful a sorabilirsiniz.ben hayatımda hiç hack açmadım.

benim hackle işim olmaz.atın ticketi banlasınlar o charı bende kurtuliyim böyle iftiralardan bıktım artık ya.

forum nickimi değiştireğim adminlere öm attım uzun zamandır altif olamıyorum forumda dersler yüzünden.

bide bilip bilmeden o kadar konuşmuşsunuz arkamdan.hiç beklemezdim sizlerden
yazıklar olsun...

çalmış şerefsizin teki charı habire bi halt işliyo olan bize oluyo.bulsam zaten o çalanı pis dövücem isterse çinde olsun gider bulurum
Tamam.adamım
Bir multi hesap daha dobledan.
(11-23-2010 11:23 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]Bir multi hesap daha dobledan.

evet bende farkettim arapleo gene hesap açmış
Adam gibi durduğum ve size bulaşmadığım sürece burada takılmak en doğal hakkım.Ne zaman size karışırım o zaman ban yerim.
Serkan kim senın canını sıkan kanki söyle sıkım ayakına Big Grin
(11-23-2010 11:44 PM)denver0wnz Yazılan: [ -> ]Adam gibi durduğum ve size bulaşmadığım sürece burada takılmak en doğal hakkım.Ne zaman size karışırım o zaman ban yerim.

doğal hak mı Smile Güldürme beni. bu forumdan toplam (benim bildiğim) 4 hesabın banlandı.
Aynen bu herif dolandırıcı ve hala utanmadan bu forumda dolanıyor ... AngryAngry
(11-24-2010 12:01 AM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Aynen bu herif dolandırıcı ve hala utanmadan bu forumda dolanıyor ... AngryAngry

Dolanmıyor dolanmaya çalışıyor varolma savaşı içinde Smile Gereken yapıldı

konuya gelince sen bu olaylar olmadan konu açıp bildirdiysen zaten kimse bir şey söyleyemez olay olmadan bildirdiğin halde birşeyler yazılıyorsa bunlara kulak asmaman gerek

Sherlock

Bilgilendirme amacli , kilit.

Dagilabilirsiniz.
Referans Adresler