slm arkadaslar forumda aradım cogunluk gizli soruyu bilmeyenlerle ilgili ben cvb biliyorum ama degiştirmek istiyorum yani mesela bir car satın aldım gizli sorunun cvb degiştirecegim gamersfirstte bulamadım yardım pls saolun birde m249 mini retaili satan arkadas varmı su m60 gibi ama assault degilde heavy de kullanılan dan teşekkürler
retail kullanımları kalktı yani kod felan bulsanda işe yaramaz (promosyon kodları hariç)
istediğin ticket örneği için ticket servis bölümümüze bakabilirsin.
(01-30-2010 10:49 PM)yabanarisi Yazılan: [ -> ]slm arkadaslar forumda aradım cogunluk gizli soruyu bilmeyenlerle ilgili ben cvb biliyorum ama degiştirmek istiyorum yani mesela bir car satın aldım gizli sorunun cvb degiştirecegim gamersfirstte bulamadım yardım pls saolun birde m249 mini retaili satan arkadas varmı su m60 gibi ama assault degilde heavy de kullanılan dan teşekkürler
Gizli Soru Değiştirmek İçin 6 aylık esn kodlarla veya click and buy hesap numarasıyla ticket atman gerekiyor die biliyorum ben. Knight Onlinede Oyleydi Burdada Oyledir
işte onu diyorum ticket atmadan olmazmı bu iş o zaman car satısı nasıl yapılacak adam benden önce ticket atarsa para gider retail zaten daha önce almış kullanmayan yada oyunu bırakanalardan sordum saolun
(01-30-2010 10:53 PM)yabanarisi Yazılan: [ -> ]işte onu diyorum ticket atmadan olmazmı bu iş o zaman car satısı nasıl yapılacak adam benden önce ticket atarsa para gider retail zaten daha önce almış kullanmayan yada oyunu bırakanalardan sordum saolun
Bak Moderator Arkadasım Sana Lİnk Vermiş Gerekli Bilgileri Doldurup Ticket At Forumda Vakit Kaybetmeki Senden Once Atmasın :=)
Gerekli cevaplar verilmiş =)