Selam arkadaşlar bir konuda yardım almak istiyorum , kullanan arkadaşlar varsa öncelikli onlar cevaplarsa çok makbule geçer.Malum oyunda nickel m249 kullanan birçok arkadaşımız mevcut..Yükledim 60 günlük nickel m249 ancak g1'de ve oyunda esyalarımda görünmesine rağmen aktif edemiyorum!..Nasıl aktif edicem kazara silahı silmekten de çekindiğim için rastgele iş yapmak istemiyorum.Yardımcı olabilir misiniz bilen varsa?
![[Resim: nickel.gif]](http://img842.imageshack.us/img842/4732/nickel.gif)
8. slot 8 tuşunda mı . Önceden değiştirmiş olabilirsin ?
(11-22-2010 11:49 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]8. slot 8 tuşunda mı . Önceden değiştirmiş olabilirsin ?
Evet değiştirmiştim tuşu 8'e basmak zor olduğu için 8.slot'u " 1 tuşuna " aldım.Yumruğu ise " G " ye aldım. Oyun ayarlarının hepsini standarta aldım ama yine olmadı. 8.slotta smoke bombası var ama silahı aktif etmem icin tıklanabilecek biryer yok

Heavy ye deniyormusun diye sormadan edemeyeceğim açıkcası. Güvendiğin bir arkadaşının hesabına girip denemesinide deneyebilirsin ama kesin çözüm ticket derim
(11-23-2010 12:49 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Heavy ye deniyormusun diye sormadan edemeyeceğim açıkcası. Güvendiğin bir arkadaşının hesabına girip denemesinide deneyebilirsin ama kesin çözüm ticket derim
-Denedik turgay hiçbir koşulda bak resimdeki gibi 8slot tıklanmıyor.
-Başka arkadaş girdi olmadı.
-Tuş kombinasyonlarını değiştirmiştim oyun ayarları dahil hepsini standart yaptim olmadı.
-Oyunda defalarca çık gir yaptım modem reset vs. olmadı.
-Hesapta m60 retail var ondan olur mu diyecem alakası yok ,çünkü gold retail kullanan mp7a1 gold, m60 gold , benim gibi nickel kullanmak isteyipte kullanan çok var.
Büyük ihtimal bug oldu ondan olmuyor.Ticket konusunda yardımcı olabilecek var mı? Ticket atayım.
Daha öncede retailleri seçemiyorlardı , sanırım 8 slot için ticket atman gerekicek ama şu an cevap vermiyolar

Oto cevap geliyor sistem açık her halde sanırım bakalım cevap bekliyoruz halen.Millet aktif ediyor sorun yok biz aktif ettik saçma sapan birşey oldu vardır bunda da bir hayır.