Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mustang_34
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-30-2010 08:46 PM)egeshow Yazılan: [ -> ]bende bişey diyim isteyen illegal yollardan kasar isteyen normal oynayarak kasar bu kişinin bileceği bir iştir kimseyi ilgilendirmez

Pff cok sacma konusuyosun hey ALLAHIM ya kisinin bileceği iştir bu oyunu betadan beri oynayıpta 70 level olamayanlar var adamlar 1 ayda 70 level oluyor.Haksızlık.
(11-22-2010 09:15 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
Alıntı:Adım gibi eminim burada da aranızda kendini warrocktr adına görevli olarak adamış birçok arkadaşımız da birçok ffa odasında level kasmıştır.İçinizden yapmadık etmedik demeyin elinizi vicdanınıza koyun bir defa daha düşünün yapmadınız mı?

HAYIR . Bu oyunu betasından beri oynuyorum ve levelim şu an 69 ve yeni atladım.

Konuya gelecek olursam ; doğrudur leveli kasıyorsunuz bi' şey olmuyor , GM gelip OPK odalarını patlatıyor levelları düşürmeden çıkıyor bunları siz de gayet iyi biliyorsunuz.

+ O hesapların bi' gün levelının düşeceğini de adınız gibi bunu da biliyorsunuz buna rağmen n' yapıyorsunuz ? Hesapları satıyorsunuz doğru mu ? Satıyorsunuz ama elinizde 10 hesap varsa en fazla 3 tanesini satabilirsiniz çünkü WR hesaplarını almak isteyen kullanıcı çok az ; 10 hesabın 10'unu da 1 yılda 65 yaptığınızı varsayalım , onlarda retail de olmaz artık o yüzden 500 TL ' den sattığınızı düşünelim.

O kadar AFK kalmaya (biliyorsundur odalarda 20 dk da patlıyor) , zamanı öldürmeye değiyor mu ? Yılda 1.500 lira kazanmak için bu kadar zamanı heba etmeye değiyor mu ? Şahsım adımak konuşayım ; ben de zaman harcıyorum doğru mu burada ? Evet . Ama hiç olmaz eğleniyorum bu oyunu oynarken , stres atıyorum. Siz level almaktan eğlendiğinizi söyleyip kendinizi kandırmayın , sizin eğlenceniz "level" dürtüsü sürekli level alma isteği , neyse çok uzattım.

Selametle.

+ 1
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler