Görüyorum bazı arkadaşlar diyor ki: "Ben sadece odaya girip kasılıyorum opk değilim ki suçum ne?".Burada bir cahillik söz konusu.Eğer bilmiyorsanız öğrendiniz,daha girmeyin. Bakın arkadaşlar o odaya girmeniz bile suçtur.İllegal şeyler yapıyorsunuz.(Herkese hitap etmiyorum).
Zaten kayıtlarınız var.Premium almayı bir kesin bakalım ne oluyor hesabınıza? Sırf para yüzünden fişinizi çekmiyorlar.Biraz daha normal yollarla kasılmak dileğiyle..
Saygılar...
Aynen oyle dun gelmis bir tanesi benimle bu konu hakkinda tartisiyor neyse onu bugun ts ye ve vs ye bekliyorum ((:
Doğru soyluyorsun

Haklısın Kardesim..

Adamlar Bide Utanmadan 70 Lw Oluyor Hala OPK Açıo İnsaf ^^
Benim mahalleden bir arkadaşım 55 lvl sırf afk kalarak kastı 2.5 aydır oynamıyor bişey olmadı chara hala duruyor

(11-21-2010 12:39 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]Odalara girmek suç değil afk olmak suç.Admin girince bakıyor bi kaç el boyunca afk olanlar direk level düşüyor.OPK yapan kişide banlanıyor.Ben giriyorum önüme çıkanı vuruyorum bugüne kadar hiçbi problem yaşamadım
Orda amaç zaten onları vurmak,deli etmek

Ama bence o bile riskli.
1 ay olmuştu sanırım oyuna girmeyeli dün girdim rütbe aramasına 70-100 yazdım 70 level olmayan kalmamış...
Admin Odalarına Girerse Afk Olanlarıda Lw Düşürüyor Veya Banlıyor ^^
Ben bu konuyu gördüğümde kesin afk odaları hakkında yeni bişi gelmiştir iptal olmuştur sandım ama yanılmışım