shadowles67 = 71 Lw OPK HACKER !
mustang_34 = 72 Lw OPK HACKER !
Bu Lw Geldiler Ve Hala OPK HACKERLAR !
Bu Emek Hırsızlarına Odalarınıza Almayınız !
adamlar normal odaya gelmıo kı paso ffa yapıolar
Gelirsede Almıcaksın Odaya ^^
Gelirlerse hallederiz böyle konu açmayla olmaz video alıp yollıcaz
video alıp yollasanda bişi olmuo lazın we bombombom un sslerını we videolarını k2 ye tıcketla attım hala bısı olmadı tek olan sey laz 70 oldu dıgerı 64 olcak adamlar hala kasmaya dwm edıo hee wrnın gmlerı boslarsa oyunu adamlar takmaz tabi adam ffa odasına bakıo ama ne kımseyı banlı ne lwl dusuruo adamda olmus 20 kusu kd o kdyı ben gorsem onu opk yaparken gormesen bıle hack oldugunu anlarım
Kanıtsız suçlama yapmayınız.Zaten OPK kasanların listesi var k2'de ban yiyecekler kasanlar.
kanıtsız ben sana suan opkelrın butun hepsının sslerını dokerım sıteye hepsının war tclerden tut mauslar bombomlara sana burda 20 25 tane ayrı charların ssını koyarım koymayada gerek yok zaten suan oyunda 0 dan 17 kadar sadece ffa kurulu gır kendınde ss alırsın biz kanıtsız konusmuoruz herkezın bıldıgı sey bunlar
ayrıca adamlar ban yıcek yazmıssında gel oda 5 e adam 74 lwl opk yapıo suan bu adam sence ban yıcek dıe korkuomu nc ustune nc cakıolar we 1 ı ble dusmıcek yakalanmadıgı surece bundan da emınım ben sana bırını daha soyle nıckını wermeyım ama adam 1 haftada 61 lwl kastı suan nc cakmadı we kdsı ucmus hee hani nerde banı ne zqman yıcekler oyunda herkezın 70 olmasınımı beklıolar ben kendım 64 lwlım 1 haftada zor lwl alıom ben 54 ken adam 17 dı sımdı adam baan fark koymus hani adelet hani gmler
al sana son bişi en ıyı örne lemon sonrakı nıckı llwarrockll yenı nıckını soylemeyım normal oynuo artık adam 74 e kadar opk yaptı sımdı adam çift oldu bılıomusun halada oynuo
Eskidende flag vardı böyle merak etme 80 ini geçenlerin fişini çekiyorlar çok örnegi var benim inclusivee bir örnek olabilir ataboreas gibi...
Beyler lütfen elinizde kesin kanıt olmadan başkalarını suçlayacak konular açmayınız.