Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Gelen Silahlar İnceleme .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
UMP45

[Resim: W_ump45.jpg]

Ump45 Heckler & Koch tarafından geliştirilmiş bir hafif makineli tüfektir . .45 ACP kartuşları ile eşsiz bir SGM silahıdır ve delici bir güç uygular . Genellikle kanun kurumları ve özel ops ler tarafından kullanılır .

Branş : Engineer, Medic
Slot : 3. , 5.
Mermi : 25 x 5 şarjör
Süresi : 30 Gün

Damage : % 41
Speed : % 75
Accuracy : % 35
Recoil : % 85

Video :

HK416

[Resim: hk-416.jpg]

Aslında G36 gibi türetilen fakat etkileyici bir ateş gücüne sahip olan HK416 güven verir . Tüm assaultlarda bulunması gereken bir silah .

Branş : Assault
Slot : 3. , 5.
Mermi : 30 x 5 şarjör

Damage : % 42
Speed : % 72
Accuracy : % 48
Recoil : % 45

Video :

M40A1

[Resim: 6gar474.jpg]

Ağır namluya ve 3x dürbün özelliğine sahip bir keskin nişancı tüfeği . M40A1 özel eğitime sahip silahtarlar tarafından yapılır . USMC de uzun ve başarılı bir hizmet geçmişi vardır.

Branş: Sniper
Slot: 3.
Mermi : 5 x 5 şarjör

Damage : % 100
Speed : % -
Accuracy : % 80
Recoil : % 62

Video :

SIG550

[Resim: Stgw_90.jpg]

İsviçreli Arms AG tarafından üretilen, SG550 sekmeme ile zararı dengelerken yüksek oranda ateş sağlamak için tasarlanmıştır. Her şarjöründe 30 mermisi vardır .

Branş: Assault
Slot: 3. , 5.
Mermi : 30 x 5 şarjör

KONUYU TAMAMEN BEN HAZIRLADIM . Kesinlikle Alıntı Değildir !

Silah hakkındaki açıklamalar tarafımdan Türkçeye çevrilmiştir .

Alıntı yapacakların konuda adımı ve aldığı siteyi vererek paylaşması rica olunur . Saatlerce emeğim var .

İyi forumlar.
Emeğin için teşekkürler.

Sniper silahını cqc de kullanabilir miyiz ? Kullanan arkadaşlar kişisel deneyimlerini aktarırlarsa bence güzel bir çalışma olur.
Mükemmel
Sniper silahı hariç hepsi çok güzele benziyor bu arada çok güzel hazırlanmış emeğe saygı. beyfendi
Korean Warrock Bana Detaylı Bir Şekilde Anlatıcak Warmı Ne Olduğu Hakkında Hic Bir Bilgim Yok Warrock Kore Serverimi Yoksa Farklı Bir Oyunmu Die Dusunuyorum
Ellerine sağlık,güzel çalışma.
Hepsi de kötü Doruk almış
Ellerine sağlık süper Smile
Eline Sağlık
Güzel ama saatlik emek yok diye düşünüyorum. +1
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler