Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack suçlamaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugunki lagı bilmeyenler yokur herhalde.Estergon clanından bir kişi beni duvardan vurmakla suçladı.Nicki lazım değil kendini biliyordur o kişi.
Herneyse benim istediğim suçlama yapmadan önce birdaha düşünmeniz.Eğer elinizde kanıt varsa istediğiniz suçlamayı yapabilirsiniz.Ama kanıtınız yoksa kimseye iftira hakkını yok.Kanıtınız varsa buraya koyarsınız hep birlikte bakarız.
Hacksiz ve lagsız iyi oyunlar.Benim gibi düşünen birçok kişi olduğunu biliyorum.
(01-30-2010 07:23 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Bugunki lagı bilmeyenler yokur herhalde.Estergon clanından bir kişi beni duvardan vurmakla suçladı.Nicki lazım değil kendini biliyordur o kişi.
Herneyse benim istediğim suçlama yapmadan önce birdaha düşünmeniz.Eğer elinizde kanıt varsa istediğiniz suçlamayı yapabilirsiniz.Ama kanıtınız yoksa kimseye iftira hakkını yok.Kanıtınız varsa buraya koyarsınız hep birlikte bakarız.
Hacksiz ve lagsız iyi oyunlar.Benim gibi düşünen birçok kişi olduğunu biliyorum.

Konuyu kilitlemeyeceğim çünkü sanırsam ben burda birçok kişiye tercüman oldum.1 saat sonra konuyu kilitleyeceğim.

Bugünkü lag dillere destan heralde

adamı vurdum el bitti lagdan dolayı diğer el öldüm ^^ başka neler oldu neler ^^
(01-30-2010 07:26 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 07:23 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Bugunki lagı bilmeyenler yokur herhalde.Estergon clanından bir kişi beni duvardan vurmakla suçladı.Nicki lazım değil kendini biliyordur o kişi.

Konuyu kilitlemeyeceğim çünkü sanırsam ben burda birçok kişiye tercüman oldum.1 saat sonra konuyu kilitleyeceğim.

Bugünkü lag dillere destan heralde

adamı vurdum el bitti lagdan dolayı diğer el öldüm ^^ başka neler oldu neler ^^

Sanda baya kötü olmuş be Big Grin bende en fazla vurdugum adam beni vuruyor bir 20-25 saniye sonra (:
Daha çok lag olduğu zamanları hatırlıyorum Smile
Bugünkü lag değildi, ne zamanlar gördükSmile
O suçlamalara bende mahrus kaldım, üstüne üstün küfürde yedim. (:

Oyunu kavrayamayan oyuncuların genel özellikleri... ^^
Bende Küfür yedim wall hack dedi s3icont clanı ve odadan attılar.
(01-30-2010 07:56 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]Bugünkü lag değildi, ne zamanlar gördükSmile

Tar21 hediye verildiği zamanda feci lag vardı :F
böle lag olduğu zaman sağlam pathc geliyordu eskiden ama artık yok nolurduki şu yeni silahlar gelceğine
episode1 ilk zamanki gibi hacksız oynasaydık colt la oynamaya bile razıyım
Referans Adresler