Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.exe Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Esselamu aleykum

Kardeşlerim warrock hala şu hatayı verdi

[Resim: hatamh.jpg]

Bu hatadan sonra yaptıklarımı sayayım..

Oyunu tamamen sildim
Tekrar kurdum
600 Mb'ta yakın tekrar upload yaptı....
Virüs programları vs hepsini kaldırdım/kapattım..

Oyuna baştan giriyor oyun içinde ayarlar tuşuna basınca böyle yapıyor bide bir servere giriyorsun oyun başlıyor tam dolarken bu hata çıkıyor...
Yine aynı hatayı verdi acaba sorun nerde ?

Sherlock

Sistemi geri almayı denedin mi ?
Bu Hata Bendede Veriyordu Arada Ama Artık Vermiyor ! Sistemden Kaynaklanan Bişi Heralde !
Esselamu aleykum

Admin bey sistem geri yükleme yaptım sonra oyunu açtım 11 mblık bir patch yükledi start dedim siyah ekran çıktı ve şu resimdeki hatayı verdi

[Resim: hata2s.jpg]

Anlayacağın yine olmadı tekrar geri yüklemeyi geri aldım oyuna girdim... oyunda cephaneliği tıkladım bir önceki warrock.exe hatasını verdi.
Benim bildiğim kesin çözümü yok.Bende de ara sıra veriyor bu hatayı
Bu Hatanın Vermesi Bazen Güzel Olıyor ; Çünkü Serverlar Resetleniyor Kastığımız Dinar + Expler Boşuna Gitmiş Oluyor SmileSmile
(11-19-2010 11:11 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Bu Hatanın Vermesi Bazen Güzel Olıyor ; Çünkü Serverlar Resetleniyor Kastığımız Dinar + Expler Boşuna Gitmiş Oluyor SmileSmile

Ne alaka ?
Arkadaşlar aynı hata hala sürüyor ne yapmam gerekli teknik bir yardımda bulunun bazı arkadaşlar gibi yok o hata iyimiş gibi sözcükler kullanmayın.
Referans Adresler