Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hemen İçeriye !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Wink Sayın Warrockçular DOST Ben Bursada Oturuyorum Fakat Ne G1 Nede Premıum Alacak Biryer Bulabildim Bilenler Varsa , Nereden Alabileceğimi Lütfen Yorum Atsın. çok istiyorum Premıum ve G1 45 TL'm Var fakat alacak yer bulamadım Ss.gif victory.gif ARTİST beyfendi Saygılar beyfendi

Bide Birşeydaha Benim Levelim 36 Fakat Resim yaparken Yda Yanda Görüldüğü Gibi Er gözüküyor ve bu sinirime gidiyor ne yapabilirim Big Grin
Sağol Fakat Kredi kartı vb. İşlerle Premıum yada G1 Almak istemiyorum Bir bayi yok mu ? beyfendi
Osmangazi... (: bursa'da yasadigim icin soyluyorum osmangazide bildigim Cennet Cafe var git cennet cafeye orada satilir ama atmdende para yatirarak XGameTR 'den alabilirsin.Atmden halledemem diyorsan Cennet Cafenin adresini veriyim Altiparmak, Tahir Osman Caddesi orada gorursun zaten.Benden tavsiye atmden yatirmayi ogren internetten videosunu izle XGameTR'den al...Bu arada Cennet Cafenin yakinlarinda bir de Geveze var ama Gevezeyi secmem oradan alma Big Grin
DOST Big Grin Rebel Nasılsın Kanka Sanki beni Tanımıyon yazıya BAK Nese Sağol DOSTDOST victory.gif Sağol Fakat diğer sorumada cevap verir misin ? -_- Big Grin
(11-19-2010 01:17 PM)ramboye7 Yazılan: [ -> ]DOST Big Grin Lan Rebel Nasılsın Kanka Snaki beni Tanımıon yazıya BAK Nese Sağol DOSTDOST victory.gif

Cikartamadim Ss.gif
Rabel1soul Sen değil misin Big Grin Sen değilsen özür dilerm beyfendi Verdiğin olduğun adres için sağol victory.gif
(11-19-2010 01:23 PM)ramboye7 Yazılan: [ -> ]Rabel1soul Sen değil misin Big Grin Sen değilsen özür dilerm beyfendi Verdiğin olduğun adres için sağol victory.gif

Oyundaki rebel1soul diyorsan degilim...
PTT'den havale yap xgametrden.
En iyi ve güvenli PTT'den havale yapmak ve çok kolay xgametr'den araştırırsan yapabilirsin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler