Arkadaşlar bir kaç aydır hatta yaklaşık 1 senedir oyuna girmiyordum enson girmediğimde hesabım zaten açıktı sonra oyuna tekrar başlayalım dedik hesabımın ismini şifresini hatırladım fakat bir baktım bloklanmış sizce bu neden olmuş hiçbirşey anlamadım ne yapmam lazım yardım edebilicek varmı ?
ticket atsam ingilizcem yok. yada netür bir ticket atmam lazım yardım...
Opk odasına girmiş olabilirsin . Hack yapmış olabilirsin. Ortak - kuzen vb. varsa girip bu söylediklerimi yapmış olabilir. Kimse boş yere banlanmaz . Yinede bi şansını dene ticket at.
Arkdaşım oyuna en son nezaman girdiğimin tarihini nereden bulabilirim ayrıca opk odasına girmedim uzun zamandır oynamıyorum yaklaşık 6-7 aydır bende anlamadım .... ne şekilde bir ticket atabilirim örnek v.s varmı ? enson galiba mkataturk un klanın daydım sonradan zaten bıraktım oyunu fakat bloklanmamıştı hesap
Ticket örnekleri forumda var bakabilirsin. Ben sen yaptın demiyorum Şifreni bilen biride yapmış olabilir.
Rica etsem link verebilirmisin aradım bulamadım
Edit : tamam şimdi gördum
Gamersfirst diğer adıyla K2Network üyeliğinizin gelmişini ve geçmişini kayıt altında tutmaktadır.
Daha önce illegal bir program kullandıysanız, veya bir OPK odasına girdiyseniz bu sizin sicilinize işlenmiştir. Yani diyeceğim şu ki, 1-2 yıl önce bile kullanmış olsanız, her halukârda hesabınız bloklanacaktır. Ve K2Network bu bloklamayı, sizin aktif göründüğünüz zamanlara denk getirecektir.
Yanlış bir durum söz konusu ise;
kapatılan hesaplar ile ilgili ticket örneğine göz atınız.
Sağol yorum için ticket attım dün gece cevap bekliyorum hala gelmedi çok yavaş çalışıyorlar