Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sa. herkese..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sa. WTR ailesi...
Öncelikle benim adım Alihan Smile Warrock'u çok eskiden oynuyordum, bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım. Artık bırakmaya niyetim yok, inşallah hepinizle seviyeli bir dostluk kurarız.. Smile
Hos bulduk ts de aramiza bekleriz (:
Aleyküm selam hoşgeldin
Hoşgeldın alıhan Merak etme bırakırsın gene, Hack . Serı kasılma odaları . vb çok oyunda .
A.s hoşgeldin bilader.Ancak oyun illegal program kullananlardan geçilmiyor malesef.
Hoşgeldin.Ts ye beklerizBig Grin
(11-18-2010 05:08 PM)macrol Yazılan: [ -> ]Hoşgeldın alıhan Merak etme bırakırsın gene, Hack . Serı kasılma odaları . vb çok oyunda .

Hepinize teşekkür ederim Hoşbuldum..
Malesef hala Hack var. Benim bırakma sebebimde o ara Hacklerin tavan yapmış olmasıydı ve en büyük etken Lagtı. Kasılma odalarını yeni gördüm hala anlam veremiyorum. Oyuna birçok map, item ve mod eklenmiş. Oyun iyi yönden gelişmiş ama hala hile kullanan şahıslar var (illegal program olmasa bile, Kasma odalarıda bir hiledir.) Neyse fazla uzatmıyım, oyunda ne kadar hileci varsa inat oynamaya devam edicem, bırakmayı düşünmüyorum Smile
Hoşgeldin.Ortam kurduktan sonra hackti lagdı bahane.Kendi arkadaşlarınla sürekli oynarsan asla sıkılmazsın.
Aleyküm Selam.Hoşgeldin.
Sağolun hoşbuldum, İnş kurarız ortamı Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler