Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hack detected
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler 5 saattir oyundayım az once hack detected deyip oyundan attı Ömrü hayatımda hack kullanmadım Nası iş bu lagdan zaten oyun cıldırmış durumda Ss.gif
Bazı programlar oluyor.Bu yüzdende atıyor.İllegal birşey algılamayın.Örneğin ben gamebooster kullanıyorum.Sağ altta çalışırken yanlışlıkla üstüne tıklarsam hack detected alıyorum.Sağ alltaki programlarda yeni birşey yüklediysen oyuna girmeden önce kapatmanı öneririm.
(01-30-2010 06:29 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Bazı programlar oluyor.Bu yüzdende atıyor.İllegal birşey algılamayın.Örneğin ben gamebooster kullanıyorum.Sağ altta çalışırken yanlışlıkla üstüne tıklarsam hack detected alıyorum.Sağ alltaki programlarda yeni birşey yüklediysen oyuna girmeden önce kapatmanı öneririm.

5 saatir hata vermedi şimdimi veriyor
(01-30-2010 06:31 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 06:29 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Bazı programlar oluyor.Bu yüzdende atıyor.İllegal birşey algılamayın.Örneğin ben gamebooster kullanıyorum.Sağ altta çalışırken yanlışlıkla üstüne tıklarsam hack detected alıyorum.Sağ alltaki programlarda yeni birşey yüklediysen oyuna girmeden önce kapatmanı öneririm.

hack kullaninca vermek zorunda degil 10 saat sonrada verebilir
(01-30-2010 06:43 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 06:31 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]

hack kullaninca vermek zorunda degil 10 saat sonrada verebilir

ne hackı bro ?

TaTy

Aynı hatayı bendede vermeye başladı Xfire açık kapattım düzeldi. Warrock Dışındaki bütün programları kapatın.
(01-30-2010 06:53 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Aynı hatayı bendede vermeye başladı Xfire açık kapattım düzeldi. Warrock Dışındaki bütün programları kapatın.

Aynen wr dışı programları kapat..
Daha önce herhangi bir oyunda hack açmışsın, büyük ihtimal War Rock hack koruyucusuda onu buldu ve bu hatayı verdi.
bendede bir kere oldu need for speed shift te para hacki acmistim oyundan ciktim megersem hack kapanmamis warrock girdim hack detected yazdi baglantim gitti lvl im o zamanlar 32 nasil tirstim hesap gibbi diye Smile))) neyse ucuz yirttim
peki bir sey sorcam bu hack shild midir ne beceriksiz programsa ilk basta uyari mi veriyor 2. ye banliyor
Referans Adresler