Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lag problemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar WarRock'un belkide ilk playerlarındanımdır. Zamanla bırakmıştım ve bu akşam tekrar bilgisayarıma indirdim oyunua girdim. Herşey benim açımdan olağanüstü güzellikte. Yani çatır çatır Kill alıyorum fakat herkez bana Hacker Lagger falan diyor. Ben ne yaptıysam bu Lag problemini çözemedim. Benim açımdan hiç bir problem yokmuş gibi gözüküyor. Örneğin ölümsüz gibiyim adam bana 2 3 sn. önceden damage atmaya başlıyor fakat ikimizde kill aliyoruz. 2 3 saat oynadıktan sonra dayanamadım, sonuçta adaletsiz oluyor bende lag olduğu için çoğu player beni öldüremiyor. +50 Lv assault full ekipmanlı ama beni öldüremiyor öldürse bile mutlaka bende öldürüyorum ve bu canımı gerçekten sıkıyor. Lag sorunu için yaptıklarıma gelicek olursak.

-Norton Full sürüm anti - virüs ile tarattım sorun çıkmadı.
-Reset attım. Hiçbirşeye dokunmadan direk oyuna girdim.
-Modemimi resetledim(Belkin kablolu modem)
-TTnet'i aradım. Cevapları karşı tarafın sunucularında problem olduğuydu.

Eğer aklınızda denememi düşündüğünüz bir yol var ise lütfen söyleyin en azından deniyim. Adaletli bir oyun için.
Herkez ölünce bir bahane arıyor
BELKİ İNTERNET SEVİYENİZ DÜŞÜK OLABİLR Ss.gif
(11-17-2010 04:46 AM)secret-slave Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar WarRock'un belkide ilk playerlarındanımdır. Zamanla bırakmıştım ve bu akşam tekrar bilgisayarıma indirdim oyunua girdim. Herşey benim açımdan olağanüstü güzellikte. Yani çatır çatır Kill alıyorum fakat herkez bana Hacker Lagger falan diyor. Ben ne yaptıysam bu Lag problemini çözemedim. Benim açımdan hiç bir problem yokmuş gibi gözüküyor. Örneğin ölümsüz gibiyim adam bana 2 3 sn. önceden damage atmaya başlıyor fakat ikimizde kill aliyoruz. 2 3 saat oynadıktan sonra dayanamadım, sonuçta adaletsiz oluyor bende lag olduğu için çoğu player beni öldüremiyor. +50 Lv assault full ekipmanlı ama beni öldüremiyor öldürse bile mutlaka bende öldürüyorum ve bu canımı gerçekten sıkıyor. Lag sorunu için yaptıklarıma gelicek olursak.

-Norton Full sürüm anti - virüs ile tarattım sorun çıkmadı.
-Reset attım. Hiçbirşeye dokunmadan direk oyuna girdim.
-Modemimi resetledim(Belkin kablolu modem)
-TTnet'i aradım. Cevapları karşı tarafın sunucularında problem olduğuydu.

Eğer aklınızda denememi düşündüğünüz bir yol var ise lütfen söyleyin en azından deniyim. Adaletli bir oyun için.

Sende bi sorun yok kardeşim 1 raundda sakın 2 den fazla adam vurma hele hele team kill sakın yapmaBig Grin yoksa anlattıgın gibi başlıyolar wall hacker lagg bide oyundan atmaları yokmu cıldırtıyolar beni wall hack kısaltmışlar wh. yapmışlar bunun wall hack demek oldugunu bile bilmiyordumki hack kullanıyıyım Bi insanı b.k atmak bu kadar kolay olmamamı bence
anladım. Diyosunuz ki; 3Lv bir playerın 2 3 ten fazla kill almasini bünyeleri yemiyo. Anladım teşekkürler.

Sherlock

(11-17-2010 07:37 PM)secret-slave Yazılan: [ -> ]anladım. Diyosunuz ki; 3Lv bir playerın 2 3 ten fazla kill almasini bünyeleri yemiyo. Anladım teşekkürler.

Aynen öyle bu arada nickin neydi belki tanırım ilk playerlardansan ?
Fenerli22'di galiba bundan 3.5 sene önce falandı galiba belki daha fazla.
Referans Adresler