Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oh Ne Güzel Oyun Be!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Buna oyun demek için 1000 tane şahit lazım!
[Resim: screenshot000j.jpg]
ilk sayfadaki odaları görüosun dimi full açık savaş 5 tane normal oda var onlardada kesin hack vardır bu oyuna acil el atmaları lazım böyle olmaz bu iş...
I love you WarROCK (:
Oyun bozuldu
(11-17-2010 02:52 AM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]ilk sayfadaki odaları görüosun dimi full açık savaş 5 tane normal oda var onlardada kesin hack vardır bu oyuna acil el atmaları lazım böyle olmaz bu iş...

kesinlikle el atılması lazım...
(11-17-2010 04:29 AM)Ψ Sykes Yazılan: [ -> ]I love you WarROCK (:

Hala Bunu Diyebiliyorsan Ne Mutlu Sana adamım
Bu oyundan bi nane olmaz yinede oynuyoruz mecbur . sadece dostluk felan atıyorum ben
Hack bitmez bunu böyle bilin Smile
Hack programların kodları her patch geldiğinde 0 den yazılmıyor,hazır kodlar var sadece yeni patch geldiğinde Warrock.exe'yi hex le yeni version ve port kodunu bulup hack kodlarında yerlerine yazmaktır.
Bu da patch gelir gelmez max.10dakika içinde bulunuyor Smile
(11-17-2010 11:47 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hack bitmez bunu böyle bilin Smile
Hack programların kodları her patch geldiğinde 0 den yazılmıyor,hazır kodlar var sadece yeni patch geldiğinde Warrock.exe'yi hex le yeni version ve port kodunu bulup hack kodlarında yerlerine yazmaktır.
Bu da patch gelir gelmez max.10dakika içinde bulunuyor Smile

Acaba Episode 3 İle Bunları Düzeltebilirlermi ?
chapter 1 de hack bu kadar yoktu daha azdı. chapter 2 geldi hackler çoğaldı. chapter 3 gelmesini düşünemiyorum bile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler