Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-17-2010 12:32 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(11-17-2010 12:29 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(11-17-2010 12:25 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Basically, the fish stinks from the head down; hence, I thought the nature of the subject'd be something like that and didn't slip up anywhere.. Anyways, bayram tebriği için daha yaratıcı bir şey bulamadınız herhalde? totos.gif

*Size de iyi bayramlar. =)

anyway kelimesine çoğul eki ekleniyor mu ?

Evet, informal kullanıldığında 'anyways' olarak çok sık kullanılır. Daha çok AmE'de yaygundır. BrE'de pek karşılaşılmaz.

ben BrE ile doğdum büyüdüm anlamam AmE =) =) ama öğrendiğim iyi oldu sonra "1 minutes" gibi neye uğradığımızı şaşırmayalım Big Grin

(11-17-2010 12:34 AM)sayanora Yazılan: [ -> ]Balık baştan kokar dimi slaphappy ) iyi bayramlar

Hakan abi kim paylaştı bu resimi Big Grin paylaşanın iyi niyetine hayranım ama bari forum kadrosunu güncelleseydi
(11-17-2010 12:34 AM)sayanora Yazılan: [ -> ]Balık baştan kokar dimi slaphappy ) iyi bayramlar

Yep, you've hit the nail on the head; it definitely does have that meaning in Turkish. book.gif
(11-17-2010 12:39 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(11-17-2010 12:32 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(11-17-2010 12:29 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(11-17-2010 12:25 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Basically, the fish stinks from the head down; hence, I thought the nature of the subject'd be something like that and didn't slip up anywhere.. Anyways, bayram tebriği için daha yaratıcı bir şey bulamadınız herhalde? totos.gif

*Size de iyi bayramlar. =)

anyway kelimesine çoğul eki ekleniyor mu ?

Evet, informal kullanıldığında 'anyways' olarak çok sık kullanılır. Daha çok AmE'de yaygundır. BrE'de pek karşılaşılmaz.

ben BrE ile doğdum büyüdüm anlamam AmE =) =) ama öğrendiğim iyi oldu sonra "1 minutes" gibi neye uğradığımızı şaşırmayalım Big Grin

Hakan abi kim paylaştı bu resimi Big Grin paylaşanın iyi niyetine hayranım ama bari forum kadrosunu güncelleseydi

Mitoloji dersimize gelen sevgili prof. her ne kadar bir İDE öğrencisi olsamda, her ne kadar BrE aşığı olsamda adam ısrarla AmE kullandığından ondan alışkanlık oldu herhalde. Big Grin Her cümlenin sonunda anyways, anyways, anyways ... diyerek diğer bir cümleye geçiş yapması. Çok zor kurtulurum ben bu alışkanlıktan. Tongue
Konu nereye varmış böyle Big GrinBig GrinBig Grin Sana da iyi bayramlar kardeş.DOST
Yüce Türk Milletinin ve İslam Aleminin kurban bayramını tebrik eder, birlik ve beraberliğe vesile olmasını niyaz ederim.
(11-17-2010 12:19 AM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Site Reklamı
Site Sponsorunun reklamı
Ayıp olmasın diye bi bayram mesajı Smile
En altada Forum ağacı Wink

Smile.)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler