Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: VİP hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
değerli arkadaşlar bu tarz uçmayarak oynayan sadece yer görmek için kullanan o kadar insan varkı ve bu adamlar oyun içinde kendilerini iyi oyuncu olarak ilan ediliyor malasef odalarımıza girip saygı bile görüyorlar warrock a türk admin ve bu hack konusunda önlemler almalılar ne zaman bitcek ?

http://www.youtube.com/watch?v=CvrxNatMx...re=related
Kendi görüşümü söylüyorum ; bu warrock denen oyuna hiç bir zaman hackerlar konusunda yada başka bir iyileştirme anlamında çözüm bulunmayacak. ben bu oyunu 2-3 yıldır oynuyordum düzenli pre falan alıyordum fakat bir gün hackerlardan bıkarak dedim kardeşim bu ne böyle ya pach atılıyor oyunu 1-2 hafta anca adam akıllı oynuyoruz daha sonra yine heryer hack doluyor... bu sürekli böyle oldu bu warrock denen oyunda o yüzden ben artık bu saçma oyunu oynamıyorum. bu oyunu oynayan kişiler bu hack çilesini çekmeye ve yetkililerden yardım alamamaya mahkümlar...
kardeşim mevzu ucan hackler değil yerdeki yer gören senin gibi oynayan hackleri bahsediyorum
Oyunun içine ettiler.
Bu hackı dağıtanlar şeref mağduru insanlara yaptıklarının hesabını sormak lazım!Bazı aptallar lobide hack sitesi reklamı yapıyor ki çoğu tuzak.Bizim saf oyuncularımızda bu tuzağa düşüyor kimisi google dan arayarak şıp diye hackı buluyor ve oyunumuzu mahvediyorlar.Ve WR Adminleri de bunu izlemekle yetiniyorlar malesef.Bakalım attığımız ticket ve mailleri bir işe yarayacak mı?
bildiğiniz baska guzel onlıne oyun var mı Knight silkroad point blank dısında ?? silahlıda olabılır knight tarzıdaa
(11-17-2010 03:08 AM)v0dkapple Yazılan: [ -> ]bildiğiniz baska guzel onlıne oyun var mı Knight silkroad point blank dısında ?? silahlıda olabılır knight tarzıdaa

Alliance Of Valiant Arms. Tavsiye ederim.
(11-17-2010 03:08 AM)v0dkapple Yazılan: [ -> ]bildiğiniz baska guzel onlıne oyun var mı Knight silkroad point blank dısında ?? silahlıda olabılır knight tarzıdaa

Crossfire veya Wolfteam oyna.
tesekkurler arkadaslar bakıcam o oyunlara yalnız crossfire ile wolf u biliorm Alliance Of Valiant Arms bu oyuna bakıcm
Referans Adresler