beyler benim elime şuan Axess VISA kartı geçti ben bu kartla alışveriş yapabilirmiyim
yapabilirsem bi 40 50 tl lık birşeyler alcam yardımcı olursanız sevinirim.
warrockta alışveriş yapmam lazım . :C
kayıplardaydı yeni buldum yani.
clickandbuy yada moneybrookers hesabı olusturup gamefirst üzerinden alışveriş yapabilirsin kredi kartıyla
(11-16-2010 02:17 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]clickandbuy yada moneybrookers hesabı olusturup gamefirst üzerinden alışveriş yapabilirsin kredi kartıyla
Evet clickandbuy veya moneybookers sitelerinden birinde hesap oluşturman gerekiyor.
Ben clickandbuy kullanıyorum. Üye olmak kolay kartı girmek de kolay fakat kartınla alışveriş yapabilmen için site 2 adet küsüratlı para çekiyor örneğin 1.57 TL- 1.79 TL şeklinde. Bu miktarları girerek kartını onayladıktan sonra alışveriş yapabilirsin.
Eğer kredi kartının online işlemlerinden miktarı hemen görebiliyorsan işin kolaylaşır. Diğer türlü ektrenin kapına gelmesini beklemen gerekir.
Ben finansbankın kredi kartıyla üye oldum ve online işlemlerden miktarları görüp hemen siteye girdim ve onaylandı.
satıs alırken elindeki kartla ödeme secenegini sec !!
c and b ile satın alma onlar pahalı. 15 doları once euro çevirip sonra TL çeviriliyorlar çok pahalıya geliyor.
Vısa ile alışveriş yapacam de ödeme yeri gelince dolaylı olarak Moneybookers ile ödeme yaparsın. ben hep öyle yapıyorum