Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WSKTR farkı ve alımlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Wsktr clanına alımlar başlamıştır.TS ve TW kullanan arkadaşlar ve kendini bilen yaşı en az 18 olan arkadaşları kurmuş olduğumuz güzel ortamımıza bekleriz.
----WSKTR----
Wsktr clanı oyunda saygın ve tanınmış bir clan olmayı Hedefler.Clan içinde lwl kd yerine dostluk ve saygı vardır.Wsktr elemanları çok zor durumlarda kalmadı sürece kendini bozmaz ve nasıl davranması gerektiğini bilir.Clan elemanlarının team speak ve TeamViewer kullanmak zorundadır.Biz Wsktr olarak örnek clan olmayı amaçlıyoruz ve gerekli sistemleri kullanıyoruz.
Bizimle oynarken rahat olabilirsiniz.WSKTR clanında olmak farklı bir ayrıcalıktır.

-----WSKTR YÖNETİM-----
Hayırlı olsun. İnsanlık anlayışınızı sergileyeceğiniz bir platformda en büyük yoldaşınız Adalet anlayışı olacaktır.

Menfaat sevdasından uzak, hak ve hukuk anlayışına uygun, sevgi ve saygıyı düstur edinmiş davranışlarla War Rock oyununa ve güzide oyuncularına katkı sağlayacağınıza inanıyorum.

Yüreğinizden geçen tüm dilekleriniz gerçek olsun, yolunuz açık olsun.

İnş. hedeflediğin yere gelirsin . bi ara clana girmeyi düşünüyorum bizede yerin vardır heralde Smile
var tabiki kurallara uydugun sürece Wink
Referans Adresler