Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TurkLead hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşım iyimisin? hem warrocktr odası acıyosun 2 gundur gırıyorum odana 2 gündürde atıyorsun AYIP OLUYOR Hatırlarsın belki ben XRUSHPOWER Angry 1DK ÖNCE WARROCKTR ODASIMI DEDIM HANI SENDE ATTIN YA OYUM BEN Wink
Odalara giremediğimden bakamıyorum ama WTR çatısında altında açılan odalarda kimseyi kicklemeyin.
Onu ona söyle turgay abi
Attımı gerçekten yaw Ss.gif
arkadaslar WarrockTr'nin altında ANG diye oda acıyorum ama direk WarrockTR deil odanın adı oyunda bakın ve ki rs yani real soldiers clanının tamamen yasaktır odalarımıza girmesi bundan rahatsızlık duyan arkadaşlar clan başkanlarıyla irtibata girsinler onlar gerekli açıklamayı yaparlar..
(01-30-2010 05:53 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Attımı gerçekten yaw Ss.gif
Yok atmadı boşuna konu açıyorum :dodgy:
Gerekli açıklama yapıldı kilit lütfen.
(01-30-2010 05:55 PM)bykusshow Yazılan: [ -> ]arkadaslar WarrockTr'nin altında ANG diye oda acıyorum ama direk WarrockTR deil odanın adı oyunda bakın ve ki rs yani real soldiers clanının tamamen yasaktır odalarımıza girmesi bundan rahatsızlık duyan arkadaşlar clan başkanlarıyla irtibata girsinler onlar gerekli açıklamayı yaparlar..

Arkadaşım ozaman konu açsanıza Rs giremez odamıza diye kicklemenmi lazım? Ayrıca Wtr YAZDIYSAN o odaya TÜM WTR NİN GİRMEYE HAKKI VARDIR HEPSİ RS DENDE OLSA HAKKI VARDIR YANILIYOMUYUM EGER BİZİ İSTEMİYORSAN WTR YAZMICAKSIN OK?
(01-30-2010 05:58 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 05:55 PM)bykusshow Yazılan: [ -> ]arkadaslar WarrockTr'nin altında ANG diye oda acıyorum ama direk WarrockTR deil odanın adı oyunda bakın ve ki rs yani real soldiers clanının tamamen yasaktır odalarımıza girmesi bundan rahatsızlık duyan arkadaşlar clan başkanlarıyla irtibata girsinler onlar gerekli açıklamayı yaparlar..

Arkadaşım ozaman konu açsanıza Rs giremez odamıza diye kicklemenmi lazım? Ayrıca Wtr YAZDIYSAN o odaya TÜM WTR NİN GİRMEYE HAKKI VARDIR HEPSİ RS DENDE OLSA HAKKI VARDIR YANILIYOMUYUM EGER BİZİ İSTEMİYORSAN WTR YAZMICAKSIN OK?

Tamam anladık. Kilit lütfen.
Anlaşıldığına sevindim.Kilit Lütfen
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler