Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bedava Preminyum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yine veriyim dedim.
Üye oluyorsunuz ultima point topluyorsunuz topladıgınız ultima pointle preminyum g1 kredisi alabiliyorsunuz.

http://www.playspan.com
Nasıl ultimate point toplayacagız peki ?

Sherlock

Türkiye reklamları az proxy ile yabancı ülke reklamlarına girerek 3 - 5 kere 3 günlük premium almıştım ama sonra uğraştırdığı için bıraktım.
üye oluyorsun mesela sana diyo sunu indir 15 ultime point bu videoyu izle 3 ultima point bu şekilde topluyorsun bazıları kredi kartı ister cok point verir siz bedava olanlarla ilgilenin biraz uğraştırıcı boş zmanlarınızda yaparsınız bu arada her ay güncelleniyo yeni reklamlar geliyor bi kere yaptıgınızı birdaha yapamazsınız
Peki 3 günlük bir pre almak için ne kadar süre uğraşmak lazım biraz anlatır mısın?
orda oyun preminyum almak icin ne kadar point toplaman gerektigi yazıyor zten alıcagın preminyuma göre deyişir o 1 haftada alan var bilgileri yanlıs yazan var mesela pointti gelmiyor.doğal olarakta alamıyor.
Bulasmayın 46 dk dır burdayım ve daha 120 yapabildim
Preminyum ne Premium mu ,? Tongue
2 side olur bilader fark yapmıyo benım icin işime nasıl gelirse öğle yazarım ben.!
Arkadaşlar bu işlemleri farklı hotmail adresleri kullanarak yapabilirsiniz, ilk başlarda zor gelebilir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler