Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Msn Problemi...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkdaşlar öncelikle selam... Ne zamandır adam akıllı girmiyordum foruma Big Grin. Hepiniz %99 ihtimalle iyisinizdir (inş.). Konuya gelecek olursak ; dün itibariyle nedense msn e giremiyorum şifremin doğruluğundan ve büyük küçük harf mevzularından eminim çünkü 2 yıllık şifrem ve full küçük harf. Neyse şifremi 2 kere sıfırladım farklı şifreler yazdım ama yine olmuyor yine olmuyor sürekli girilenlerle ilgili hata veriyor msn adresinide kontrol ettim yazım yanlışım yok... Diğer msn adreslerime rahatlıkla girebiliyorum ama asıl msn e giremiyorum sonuç bu fikirleinizi alayım belki atladığım bişeyler vardır (sanmıyorum ama olsun.)

[Resim: msmb.png]
w.cn uzantılıysa giremezsin.Hotmail artık desteklemiyor onu.
(11-15-2010 02:06 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]w.cn uzantılıysa giremezsin.Hotmail artık desteklemiyor onu.

Nasıl yaf napcam şimdi kutay nerden gircem Sad
Sanırım yapılacak tek şey hatırladığın msn adreslerini hotmail uzantılı başka bi msn adresine eklemek.Smile
Ya girme sinan msn e girip ne yapcan Smile
Evet beyler acı gerçekle yüzleşmek durumundayım Sad yeni msn imi özelen alabilirsiniz elveda w.cn kahrolsun hotmail Angry
nasıl desteklemiyor yaf zten hotmail in yeni adresi die cıkmamısmıydı o kaldık ortadaSs.gif
Gitti arkadaşlar gitti 6000 e-posta Sad
Yaa, zamanında uyarı alıyorduk w.cn alırken.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Smile
Referans Adresler