Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Call of Duty: Black Ops [ Theater Mode ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Theater Mode sayesinde oyun videolarımızı kaydedebiliyor veya Screenshot çekebiliyoruz. Gerçekten güzel bir özellik. Kaydettiğimiz videolar callofduty.com'daki "My Theater"da ve eğer YouTube hesabımızın linkini verdiysek, YouTube'da yayınlanıyor.

Şu an Beta sürecinde olduğu için görüntü ve ses kalitesi o kadar da iyi değil ancak buna rağmen gayet hoş klipler yapma şansımız var.

Benden bir örnek;

SKIDROW reis sağolsun oyunu indiriyorum bende şimdi. Single'ı oynadıktan sonra orjinal alabilirim.

videoyu indirme yaptığım için izleyemiyorum. 10 DK sonra falan izleyeceğim.
Ya o değilde bende son bölümde donuyor.Daha doğrusu oyun donmuyor elemanın birisi bize yumruk atıp yere düşürüyo arka plan hareketli ancak adam öyle suratıma bakıyor oyun devam etmiyor.Araştırdım bu sorunu yaşayan başka kişilerde varmış.Nasıl çözebilirim?
Aynen güzel oyunda daha oynamadım Smile)
Alacaktım da diğer oyunlarla birlikte 15 tl tuttu para yetmedi ben de almadım. Big Grin
Beğenmedim açıkcası.

Siyasi yönden konuşmak istemiyorum, o yüzden susucam.
Oyun Diğer Oyun Eleştirmenleri Tarafından Hic Beğenilmedi Bende Hic Beğenmedim Ps3 Te Oynadığım Halde Multiplayer modda Kasmalar donmalar host migration(bolum arızalandı) gibi hatalar sıkca verior benim gibi dusunen cok insan vardırkı oyun sitelerinde en fazla 5 puan alabilmiş 10 puandan 150tL para verdim paraya yazık...
aynen öyle bende bilgisayara aldım orjinalini 3-4 gün önce hiç beğenmedim multiplayer olsun multiplayerın içeriği olsun benden geçer not almadı yani ne ümitlerle almıştım oysa. modern warfare 2 oynuyorum onun eline su dökemez multiplayerı. multiplayerı da çok donma oluyo çok lag var oyunda gerçekten. ayrıca multiplayerını içerik olarak da beğenmedim. o kadar para verdim parama yazık.
Referans Adresler