Her türlü tarayıcı var firefox safari chrome vb. Hiçbirinden bazı sitelere ulaşamıyorum. bazen googleyi bile 10-15. denemede açıyor. ayarladan yapılabilir biliyorum ama nereden düzeltebilirim bu sorunu. Sadece belli başlı siteleri açabiliyorum.
Sunucu bulunamadı çıkıyor sürekli

Yardım eden herkese teşekkürler
Bendede aynı sorun var !!!

Bendede aynısı bıktım şu ttnet'ten
ttnet mi ? Bi PB İndirelim dedik bırakmıyolar

Az önce bazı sitelere girebiliyordum . Google vs. Yavaş yavaş tüm siteler gitti . bi 5 dk bekleyip modem resledim düzeldi . Genel sorun galiba buda .
ilk defa duyuyorum böyle bi sorunu hiç başıma gelmedi

Arkadaşlar aranızda oyunun ne zaman acılacagı hakkında bir bılgısı olan warmı?
Arkadaşlar Tttnet'te şuan teknik bir sorun var yutrdışı lokasyonu sitelerin %90 ına ulaşamıyoruz. Sisteminizde bir problem yok kurcalamayın. Warrock bile güncelleme yapmıyor. Oyunada bu yüzden giremiyoruz.
(11-14-2010 09:12 PM)sahipcan Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Tttnet'te şuan teknik bir sorun var yutrdışı lokasyonu sitelerin %90 ına ulaşamıyoruz. Sisteminizde bir problem yok kurcalamayın. Warrock bile güncelleme yapmıyor. Oyunada bu yüzden giremiyoruz.
Mantıklı . Ancak söylediğin gibi olsaydı İnternet sağlayıcısı ttnet olmayanlar oyuna girebilirdi. Anladıgım kadarıyla oyuna hiçkimse giremiyor
ttnet değilde genelde olabilir. Bende ttnet var o yüzden dedim. edit:vodafone la denedim ondada var sıkıntı
Düzeldi dalın oyuna beyler