Evet arkadaşlar oyunun durumu ortada bildiğiniz gibi vede her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor vede biraz daha fazla kişi şikayetçi oluyor. Bu hikayeleri geçiyorum zaten bildiğiniz şeyler. Sonuç olarak bugün K2 Türkiye Bürosuna gerekli maili attım vede gelecek cevabı şuan beklemekteyim. Buradan çıkmayacak bir sonuç neticesinde oyunun yapımcısı olan Dream Execution'a mailler atılacaktır. DE'ye atılacak mailler ikinci aşama olduğu için oraya fazla girmiyorum.
K2 Türkiye bürosundan gelecek cevaplar ışığında bende sizlere gerekli bilgileri vereceğim.
Hadi be turgay bunu yaparsak bu forumdan adminlerden oyuna admin atıyabilirler belkide olursa çok güzel olur hadi hayırlısı.
İnşallah iyi bir netice olur ve tertemiz güzel bir oyun oynarız..

LoLKinG'in dediği doğru ayrıca türk admin istiyoruz gEçenlerde G1-Admin-Tristan geldi cevırıyı felan actım admın ın takımı nı yendık yenen takıma 30 k dedi 1 hafta oldu vermıyo eğer türk admin olsaydı böyle ilgisizlik felan olmaz Bide oyun ne zaman açılır premium almıştım 3 günlük bu hata sayesinde oda biticek

(((
Bu oyunu Türkler kurtaracak ! Bir ticket hazırlansın ve bunu herkes eş zamanlı olarak göndersin

Turgay saolsun elinden geleni yapıyor inşallah hepimiz elbirliğinle mantıklı ve düzenli bu protestoya katılcaz amacımız elbirliğinle bu protestoyu sıcak tutmak profesyönel anlamda bu işi bilenler bizim için herzaman önemlidir bu sen bilgilisin ben bilgiliyim çekişmesi değil . biz başka mekanlardada yüceltmesinide biliriz sonuç olarak turgay bunun için mücadele ediyor yardımcı olun .... bizde size destek olalım .
--------------------------------------------------------------------------------