Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazılar,harfler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun içinde bazı harfler yok bazı şeyler bir birine karışmış oluyor.Bir oyun oynadıktan sonra biraz düzeliyor.Stamina vs. şeyler belli olmuyor. Windows 7 kullanıyorum.Oyunu silip tekrar yükledim.Nedeni nedir bilen varsa yardım edebilirmi? Acaba baska bir yerden tekrarmı setup indirsem?
Belki windows font değişikliğindendir veya font eksik vardır.
font ? anlamam windowstan fln Smile
Hani bi ara warrock Çinceydi Ayarlardan Fontu türkçe yapıp başlıyorduk. Onun aynısını yap düzelir diye düşünüyorum.
Deniyeceğim...
Denetim masası>Bölge ve Dil seçenekleri>Diller>Ayrıntılar>Ekle>Türkçe Q diye hatırlıyorum ben.

Yanlış olmasın da.
Birde hatanın ekran görüntüsünü koyda hatayı tam olarak görelim ve ona göre cevap verelim.

Ekran görüntüsü almak için hata açıkken "Print Screen SysRq" tuşuna bas ondan sonra donatılardan painti aç yapıştır de kaydet de sonrada foruma eklenti olarak ekle.

Not: Resimleri jpg veya png formatında kaydedersen foruma yüklemesi kolay olur.
Oyuna başlayında lobyde veya oyun içindeki chat kısmına gelip /o komutunu yapıp kaydet dersen düzelir.
Hepinize Teşekkür ederim.. Hepsini denedim olmadı.Böyle devam ederiz 1 2 oyun sonra duzeliyor.En azından ne yazdıgını sayıları falan görebiliyorum.
ss koy
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler