Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: venom2307-cevahir61 OPK Hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Cevahir inki nerde ?
Onunkinide sonradan ekleyecektim ama 1,5 saatte upload ediyodu vazgeçtim. Ama o da Opk .
(11-12-2010 09:50 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Onunkinide sonradan ekleyecektim ama 1,5 saatte upload ediyodu vazgeçtim. Ama o da Opk .

Evet biliyorum opk olduğunu fakat konu başlığını düzeltmen gerek bu durumda ayrıca güzel işfa Tebrikler
Başarılarının dewamını dilerim...(yalnız cok aranıyorsun) Dikkat!!!!
(11-14-2010 04:45 AM)cevahir-tr Yazılan: [ -> ]Başarılarının dewamını dilerim...(yalnız cok aranıyorsun) Dikkat!!!!

Adam Ne Aransın OPK Hacker Deilmisin SEN ?
adamların siteden oyuncu geçmişlerine bakıyorum üyeliklerini açalı 1 ay olmamış adamların lvlleri 65-70 arası Big Grin kendi yalanlarıyla kendilerini kandırıolar oyunda 11 lvl üstü olunca zaten daha fazlası gerekmiyor silahlar falan açılıor hepsi adam hacki kapattımı skorları genelde 10-5 veya 7-8 gibi oynuo hack açınca 15-1 20-5 26-8 falan yapıo sonra da playerım ben die geçiniyor bunlarla uğraşmaya değmez ama oyunda adamı koruyupta sitede hacksin diyenlere hiç bir lafım yok zaten onların ne oldukları belli değil
Güzel İfşa ^^
Referans Adresler