Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BatuhanMERCİ'ye edilen küfür hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Batuhan beni uyardığında hemen oyuna girip oyunda hesabımı oynayanın kim olduğunu kontrol ettim malum 2 ortağım var Smile'ki hesabı onlarla birlikte açtık ve onlar asla kimseye
küfür etmez, ettirmez. Oynamak için hesabı olmayan kuzenime oynasın diye kendi hesabımı vermiştim. Ona hesabı verirkek hack, küfür, warez, rencide
edici sözler ve spawn yani oyunda yasal olmayan hiçbirşey yapma demiştim ama galiba nevsine yenik düştü ve Batuhan arkadaşımıza
küfür etti. Batuhan arkadaşımıza edilen küfür için özür diliyorum belki elimden başka bişi gelmez ama yinede özür dilemek istiyorum. Ayrıca hesabımın şifresini değiştirip bundan
sonra kimseye vermeyeceğim.

[Resim: 4327.jpg]
İnanak mı?

İnanak.
inanmak size kalmış ayrıca belirtmek isterim ki ben tam gerekli öm'yi Batuhana gönderiyordum, gönder butonuna basarken intertim koptu o zamandan beri internetim yoktu gerekli açıklamayı yapamadım şu an internet cafedeyim hala internetle uğrasıyorum..
İnşallah dediğin gibidir Smile Neyse umarım bundan sonra charı emanet ettiğin kişileri iyi seçersin Smile
(11-12-2010 05:47 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]İnşallah dediğin gibidir Smile Neyse umarım bundan sonra charı emanet ettiğin kişileri iyi seçersin Smile

Tam sana ÖM'den gönderiyordum ss'yi internet koptu rüzgar vardı direkte bulunan kutudaki kablolar kopmuş 2 saat önce yapmışlar gerçekten kusura bakma onun yerine senden özür dilerim Sad..
Neden hep kuzen oluyor bu işleri yapanlar ? Smile
Kuzen gülün şuçu ne ?
(11-12-2010 09:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Neden hep kuzen oluyor bu işleri yapanlar ? Smile
benim aklımada o takıldı niye hep kuzenler ? yeğen olsa olmuyomu Big Grin
(11-12-2010 09:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Neden hep kuzen oluyor bu işleri yapanlar ? Smile

+1

(11-12-2010 09:05 PM)kokopupu Yazılan: [ -> ]benim aklımada o takıldı niye hep kuzenler ? yeğen olsa olmuyomu Big Grin

Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gif

Vallah şöyle söyleyim dedemin kardeşinin oğlunun oğlu artık neyim oluyorsa Smile
Referans Adresler