Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeter Artık ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Artık oyun oynanmaz oldu loby dekiler hack reklamı yapıyor 10-15 oda opk odası 50 lerde 60 larda oda arıyoruz giriyoruz hacker çıkıyor gidiyoruz onla küfrleşiyoruz kd batıyor adamı atmıyorlar.Sonra bir de bizi kicklemeye çalışıyorlar biz nasıl oyun oynayalım,Premiumun bitmesine 5 gün kaldı ve ara vereceğim artık Combat Arms 'ın videolarını izledim cok begendim onu oynamaya karar verdim acaba sizin ne tür düşünceleriniz var bu konularda ?
Bu sorun 3-4 yıldır var . Her ne kadar ticket atsakta K2 umursamadı .

Yapabileceğimiz fazla birşey yok . Kaliteli, clan ortamlarında , kaliteli odalarda oynamalıyız .

Daha önce hack yüzünden 3 aylık bir ara vermiştim . Ama oyundaki abilerim , kardeşlerimle aynı ortamda bulunmak için geri döndüm .

Hani bir söz vardır , Gülü seven dikenine katlanır Smile
Combat arms kadar Ezuk oyun oynanmaz Smile Point blank öneririm
Siz G1'e ne kadar ticket atarsanız atın, hackerların kalkması için oyunun en baştan yapılandırılması gerekir.

Ayrıca Combat Arms o kadar iyi bir oyun değil, yani yabancılar var çoğunlukla. Türk bayrağı gördüklerinde sana hacker derler, küfrederler.

Point Blank daha eğlenceli bir oyun, grafikleri pek iyi olmamasına rağmen War Rock oyunundan sıkılan herkese uygun.

bkz. War Rock oyununun yaş seviyesi çok düştü. Lâkin kopamıyoruz.
(11-11-2010 01:44 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Combat arms kadar Ezuk oyun oynanmaz Smile Point blank öneririm

Combat Arms'da da hack var merak etme.

Bu arada arkadaşın da söylediği gibi Türklerin yarıs hack yaptıgı için isminin yanında Turk bayragı gordukleri anda sana hack diyorlar. Wink

Sherlock

Oyun ölmüş ağlayanı yok.
bırakın combat arms ondan beter Big Grin
Referans Adresler